Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lunaa95

Panie na maj 2015

Polecane posty

Gość gość
🖐️ to dzieli nas kilka dni ja dzis 11 tydz i 4 dzien, nadal czuje sie swietnie, życzę aby Tobie niedługo przeszły wszelkie dolegliwości.Nastepna wizytę mamy 1grudnia ale wtedy tylko spotkanie z położna osluchanie serca i jakas "pogadanka" teraz czekam na wyniki testu pappa pewnie za kilka dni dostanę. następna wizyta u lekarza chyba w styczniu. pozdrawiam

Gość Lunaa95
i znowu cisza... :( Jak sie czujecie?

Gość gość
Laska ale ty jesteś infantylna:O ciągle tylko chcesz żeby ktos pisał w twoim durnym i nudnym jak flaki temacie.Idź lepiej na jakis fitness dla ciężarnych bo jesteś nieźle zapasiona.

Gość gość
Ty chyba grubej osoby nie widziałaś.. podejrzewam, ze jesteś kobietą.. i zapewne chodzącym szkieletem.. I żaden facet takiego szkieletu nie chce.. i czepiasz się, ją chociaż jest za co złapać, a Ciebie każdy unika, bo boi się, ze Cię uszkodzi.. ;/

Gość gość
dowiedzialam sie o ciazy w 6 tygodniu i od tamtej pory chodze do lekarza co 2-3 tyg. troche to dziwne wydaje mi sie ze zbyt czesto, co chwila badania krwi, ale to chyba normalne zeby uzupelnc te wszystkie rzeczy w karcie ciazy ?

Gość gość
5 miesiąc ciąży zaczyna się w 19, a nie 17 tygodniu ciąży

no, ciekawe jak? miesiąc trwa 4 tygodnie.. 4,8,12,16 - koniec 16 tygodnia = koniec 4 miesiąca

Gość gość
sięgnij trochę poza kafeterię, to może ci się w głowie rozjaśni i się nie spieraj, bo racji tu nie masz

Witam wszystkie mamy termin porodu mam na koniec maja. Czy skompletowałyście już może całą wyprawkę czy może dopiero zaczynacie ??

Gość Lunaa95
Ja mam wszystko, Oczywiście nie w ilościach dużych, bo po co :)

Gość gość
mam już wszystko, włącznie ze spakowaną w połowie torbą