Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie pecherza czy grozne dla Maluszka

Polecane posty

Gość gość

nieleczony zapalenie moze byc grozne? wiecie cos na ten temat? prosze o odpowiedz

Gość gość
Witam, a w którym tc jesteś,bo to bardzo istotne, na początku zawsze trzeba uważać na stany zapalne, życzę zdrówka

Gość gość
w 36 tygodniu. Wczoraj bylam u lekarza i lekarz stwierdzil ze zapalenie przechodzi wiec nie dawal mi zadnyc recept. dzis w nocy zaczal mnie bolec brzuch w dole i boli do tej pory. boli tak ze musze sobie podtrzymywac go jak chodze i nie moge sie wyprostowac. To nie sa skurcze wiec prawdopodobnie pecherz. i tak sie zastanawiam czy nic mojej Malej nie bedzie? znacie jakies domowe sposoby na wyleczenie zapalenia?

Gość gość
nospa, urosept 3x1, sok zurawinowy, wit c 1000mg

Gość gość
dziekuje za odpowiedz

Gość gość
sok z zurawiny ,suszona zurawina ,najlepiej furagina ale jest na receptę ,mi w ciąży lekarz przepisał jak miałam zapalenie pęcherza

Gość gość
nasiadowki w mleku i podmywanie kefirem, organizm szybciej zwalczy infekcje

Gość gość
żadnych kefirów ani mleka! Tylko zaostrzysz infekcję! Zamiast domowych sposobów- do lekarza!

Gość gość
mam podobna sytuacje, jestem w 22tc, mam chyba infekcje ukl moczowego bo bakterie w moczu i podwyzszone leukocyty i erytrocyty, jednak lekarz powiedzial ze jest wszystko ok.....

Gość gość
Dziewczyny szybko i skutecznie można pozbyć się zap. pecherza w nastepujący sposób: 1. sok z żurawiny 2. sok z porzeczki czarnej 3. napar ze skrzypu Codziennie po szklance ww i po 5 dniach po problemie. U mnie wystarczył sam skrzyp, bo dopiero nbył poczatek infekcji.