Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog po aborcji tabletkami z women on web?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to. Niby piszą, że nie można rozpoznać czy to aborcja, czy naturalne poronienie. Ponoć uczciwy lekarz może swoje podejrzenia zgłosić na policje, jeśli takie podejrzenia będa. A po takiej aborcji wypada się iśc zbadać, wiadomo już w trakcie może pójśc coś nie tak. Co wtedy mam powiedzieć, że krwawie i zwijam się z bólu od dwóch godzin i nie wpadłam na to, żeby jechac no pogotowie? Udać, że nie wiedziałam, żem w ciąży?

Gość gość
ktory ginekolog w polsce uczciwy

Gość gość
nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie, na pewno nie mamuśki które siedzą całymi dnami tutaj

Gość gość
idź do prywatnego i po problemie to raz a dwa to nie kobieta karana jest za aborcje tylko lekarz, który jej dokona - a że nie ma tu lekarza to nikt tu nie jest winny w świetle prawa. Natomiast w państwowej służbie zdrowia to nikt za te pieniądze nie będzie Ci robił badań żadnych a poronienie po WOW czy samoistne wygląda identycznie tak samo.

Gość gość
No dzieki :) haha jak mogłam zapomniec, że za takie badania to musze prywatnie zabulić

Gość gość
Druga sprawa że 2h po jeszcze będzie bolało a krwawić będziesz długo... Poczekaj do 4 godziny po.

Gość gość
powiedzmy, że byłaś za granicą na wycieczce/na zakupach, gdzie kupiłaś legalnie tabletki i je zażyłaś, teraz przychodzisz na kontrolę. ch..a ci moga zrobić i nie wiem co się czaisz. nie twoja wina, że prawo jest idiotyczne w tym kraju ty się wyskrobałaś legalnie i nikt ci nie udowodni, ze nie

Gość gość
no nie mów że nie pójdziesz do pryatnego po szkoda Ci kasy?! Ja jakby się cos działo to pierwsza stałąbym pod gabinetem ze stówką w zębach! Niż czekała na wizytę 3 tyg na NFZ, chyba że pojedziesz do szpitala swoją drogą powinnaś się zabezpieczyć finansowo skoro zdecydowałaś się na WOW - zawsze może być potrzebne łyżeczkowanie!

Gość gość
Ja osobiście znam odpowiednie ginekolożki - to są kobiety i wiedzą o co chodzi... Szczególnie te 40+ same pewnie nie raz dokonały takiego zabiegu. Akurat ja od nich załątwiałąm sobie zwolnienia na uczelnie ale dam sobie rękę odciąć że jak pomachasz kasą to będą bardzo dobrze widziały jak Ci pomóc. Wystarczy poszukać na necie tych najbardziej wyrachowanych z opini - im gorsza tym lepiej.

Gość gość
No wiem że będzie długo krwawić, tylko sprawa tego typu, że moja ginekolog to rasowy katol, jak zobaczyła, że ja w ciąży to cieszyła się tak jak ja się nie cieszyłam i była bardzo podniecona na mysl, że bedzie moją ciąże prowadzić i nie było nawet słowa o tym czy to planowana czy wpadka, po prostu ona zna mnie i mojego chłopaka, i jest przekonana, że my podnieceni bardziej niż ona. Na stronie było info o tym że krwawienie nawet 2 tygodnie, że powikłania rzadko sie zdarzają ale i tak się cholernie boje. Chłopak nic nie wie, jestem wredna osobą bez serca wiem, ale mój chłopak to kolejny katol i on mi robił awantre jak chciałam wziąć tabletki 72h po! Wysżło tak, ze obiecałam mu, że ich nie wezme a kumpela mi je załatwiła, i wziełam w ukryciu. Ja mam chyba jakiegoś wyjątkowego pecha, bo ja mam w skórze implent który powinien zapobiegać ciąży. A i tak wielka DUPAA

Gość gość
czyli uszykować kase na prywatna wizyte i poszperać w necie - dziś mam czas to to zrobie :) przeszam za tak prymitywne pytania, ale jestem tak poddenerwowana, że już logcznie nie myśle, a to by sie mi przydało

Gość gość
Niech te women walną się w łeb .

Gość gość
niby czemu mają się w łeb walić, to chyba najbardziej ogarnieta i pomocna strona w necie

Gość gość
Jak to czemu ? A co robią ? Opiekują się dziecmi ?

Gość gość
walczą o prawa kobiet na całym świecie

Gość gość
Jakie to są prawa kobiet ? Inne niż ludzi ?