Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelss

kredyt dla rolników

Polecane posty

Gość zelss

Witam, szukam oferty kredytowej na zakup ciągnika do swojego gospodarstwa. Wiecie, gdzie można uzyskać preferencyjne warunki? Znacie jakieś firmy, które specjalizują się właśnie w dofinansowaniu rolników?

Gość sebo999
Mnie się udało dostać ostatnio kredyt poprzez firmę Agro Bankier, mogę ich doradzić jak coś. Jest duża rozpiętość, jeśli chodzi o raty, można spłacać do 10 lat, no i sama decyzja kredytowa jest podejmowana prawie od ręki, a mi akurat na czasie zależało. Próbuj u nich - www.agrobankier.pl tu jest ich serwis z pełnym info o ofercie.

Gość gość
Nie wiem czy to mozliwe i czy w ogole mozna cos z tym zrobic no nie wiem juz 222 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
ja również wziąłem kredyt pod zakup ciągnika i kombajnu. Maszyny kupiłem w autoryzowanym serwisie http://www.pol-agra.pl/ Wiem, że dobrze zrobiłem, kredyt pod zakup maszyn rolniczych to najlepsza inwestycja. W końcu żeby obrobić pole, mieć swoje uprawy potrzebuję dobrych maszyn, tak czy nie. Tym bardziej że kupiłem maszyny w firmie która ma konkurencyjne ceny na nie i oferuje serwis i powypadkową naprawę.

Gość rabatka
Skorzystaj z pomocy pośrednika finansowego. Zajrzyj na ideaexpert.pl Brat dzięki nim sfinansował zakup ciągnika. To najlepsza opcja, a ciągnik nie musi być nowy.

Gość gość
A o takie rzeczy nie powinieneś pytać w punktach doradztwa rolniczego? Tam gdzie pobierasz wnioski na dotacje i gdzie je składasz.

Gość zenek_D
Fachowo doradził mi ostatnio gostek ze Spin Kredyt, to biuro doradców kredytowych. Na stronie - www.spinkredyt.pl jest więcej o ich działaniu.

Witam, Open Credit poleca kredyt dla rolników do 350 tyś zł, spłata ZUS, US oraz KRUS. Wymagamy jedynie minimalnych dokumentów kredytowych. Uwzględniamy również dochód z ha przeliczeniowych i faktur oraz dotacji unijnych. Dajemy również możliwość spłaty innych kredytów. Udzielamy pożyczki na terenie całego kraju. Pożyczka w 15 minut ! Telefon: 510 100 810/ 668 455 570 Email: opencredit2018@gmail.com

Gość zimon
Pytaj w Raiffeisen Polbank o kredyt gotówkowy na dowolny cel. Myślę że za 150tys kupisz już coś konkretnego.

Gość gość
Może oferta kredytowa w solidnym i godnym zaufania banku? https://www.bgzbnpparibas.pl/ Uwazam ze jesli mamy już korzystać to tylko z takich rozwiązań.