Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annagość

Nowa metoda okradania ludzi

Polecane posty

Gość Annagość

Zastanawiajace czy to nowa metoda.Otoz robilam zakupy w Delikatesach wroclawskich.Kasjerce podalam jedyne 100 zlotych,ktore mialam w portfeliku,podala mi rachunek i reszte wydala tylko z 50 zlotych, na moje pytanie ja podalam 100 zl, pani sie myli bylo 50 zlotych i dyskusji nie bylo konca.Radze uwazac i przy kasie podajc banknot trzeba kategorycznie mowic jaki banknot podaje sie.Nie dajmy sie.....

Gość gość
trzeba bylo zazadac przeliczenia kasy albo sprawdzenia monitoringu. Nie sadze by kasjerka chciala cie okrasc, raczej sie pomylila.

Gość gość
też mi się to zdarzyło ostatnio dałam kasjerce stówkę i kilka drobniaków, ona wydała mi resztę z tych drobniaków i rzekomo zapomniała wydać resztę z tych 100 zł

Gość gość
pomyliła się i tyle! A co do okradania ostatnio widzę nagminnie ponapoczynane opakowania z kapsułkami żelowymi do prania! Raz kupiłam pudełko wizira i do głowy mi nie przyszło że coś może być nie tak - otworzyłam wstawiłam pranie i tyle ale jakoś mi się wydawało że pudełko jest jakieś za duże na tą ilość i z ciekawości policzyłam... miało byc 32 a było 24 sztuki... I ostatnio zwracam na to uwagę i w kauflandzie 80% ponapoczynana w auchan to samo ;/ trzeba się pilnować na każdym kroku - a najgarosze że te złodziejki żyją wśród nas... mają dzieci ... masakra!

Gość gość
kasjerki wpijają do kasy pieniądze które dostają od klienta i kasa im nalicza ile mają wydać reszty więc pomyłki raczej nie powinny się zdarzać, no chyba że bezmyślnie ktoś wbija na kasę 50 zł zamiast 100

Gość gość
te kapsułki do parania to szajs, kto się nabiera na takie reklamy ? kiedyś miałam taką gratisową próbkę, gdy wrzuciłam to do pralki to mi się ten szajs nie rozpuścił i została ta żelatynowa otoczka, fuj musiałam ciuch wyprać drugi raz

Gość gość
mi się sprawdzają te kapsułki - może miałąś jakieś trefne albo zamiast na brzego bębna wkakowałaś ją do środka mocno ściśniętego prania? A to ma się wkońcu w wodzie rozpuścić... Może też za niska temperatura? Nie wiem ja jestem zadowolona że nie musze czyścić szuflady w pralce od proszku, no i zajmuje mniej miejsca niż proszek a mam kawalerkę.

Gość gość
Przed zakupem czegokolwiek polecam za darmo to "coś" wypróbować, czy to jest proszek do prania czy przyprawy. Polecam taką stronkę http://free.amciu.com/news.php przesyłka też jest darmowa

Gość gość
no własnie ostatnio zamawiałam tam te kapsułki do prania Perlux, czy jeszcze są? Chętnie bym zamówiła drugi raz ale nie wiem czy dojdą drugi raz.