Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grapefruitt

Wojna o imie dla corki :)

Polecane posty

Gość grapefruitt
sama nie wiem czemu tylko te dwa... ale on sie uparl na Lene, a mi wpadla Jowita i jakos sie mnie trzyma sila :) tak wiec dla jednych ladne jest Jowita, dla innych Lena :) mam jeszcze dwa miesiace na zastanowienie. i dokladnie o to mi chodzi, tak jak napisałaś, że jest top10 i koniec, jakby innych nie było.

Gość gość
Powinniscie wybrac inne imię ktore oboje akceptujecie. Mialam tak samo z imieniem dla syna. Szukalismy dotąd aż znalezlismy takie ktore podobalo sie obojgu. Bezsensu jak jednemu z rodziców nie podoba sie imie jego dziecka.

mam ten sam problem mój mąż uparł sie przy wiktori a mnie podoba sie jaśmina,ja moge isc na kompromis i szukac innego ale mąż uparty i chce wiktorie:/

Gość Milenka Lenka
A mi się podoba Milenka i wtedy ładnie można mówić do córeczki Lenka. Jak będę mieć kiedyś dziewczynkę to tak będzie mieć na imię...

ogólnie ja lubie imiona dziwne,rzadkie a on tradycyjne ale jak słysze ze co 3 jest wiktoria,lenka itp. lub kojarzy mi sie z osoba która znam to juz mnie sie to imie nie podoba,ale napewno sie dogadamy jak bedziemy miec dosc hehe

Gość gość
Pustak. . ciesz się i módl się by dziecko było zdrowe a nie wojny tocz o imię.