Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOK orange gdzie znajdę ten numer

Polecane posty

Gość gość

bo szukam i jest jakis dla operatorów inych i wsumie nie wiem pod jaki zadzwonić a za każdy chyba numer pod jaki sie dzwoni to biorą 1 zł na start zostało mi 2,5 zł

Gość gość
ale *500 hyba jest płatna ee

Gość gość
Ale na szczęście nie od minuty lecz za cale polaczenie, niezaleznie od długości rozmowy, biorą cos kolo..2 zl chyba

Gość gość
no dobra tylko czy ja tam dojde gdzies do tego konsultanta bo oni bredzą potem niewiadome gdzie isc w tych krokach

Gość gość
*500 informacje o usługach i płatnościach, zarządzanie usługami, doładowania z tego wynika ze tam sie z konsultantem nie spotkam .a ten numer powinien byc ok ?- 510 100 100 z telefonu komórkowego innego operatora

Gość gość
To słuchaj co mówią... Zawsze na końcu jest "polaczenie z konsultantem". Nawet jesli wybierzesz z niewłaściwego dzialu tego konsultanta (bo Twoj problem to nie jego dzialka), to przelaczy Cie do odpowiedniej osoby.

Gość gość
ale tam pisze z telefonu inego operatora czyli nie moge z numeru orange zadzwonić pod ten numer 510 100 100,, w Polsce, z telefonu komórkowego innego operatora lub z telefonu stacjonarnego"

Gość gość
Po pierwsze - skąd dzwonisz? Z Polski? Po drugie - z telefonu w sieci Orange? Po trzecie - abonament biznes czy zwykły?

Gość gość
tylko mi odpowiedzcie nato ostatnie pytanie czy moge zadzwonic pod ten numer 510 100 100 mając karte z Orange czy muszę z inego ?

Gość gość
noto dzwonić będę z polski i telefon w sieci Orange mam własnie . i nie abonament tylko karta i zwykły użytkownik .

Gość gość
Sporo mozesz załatwić on -line samodzielnie, rejestrując sie na stronie Orange http://www.orange.pl/start A dzwonisz pod *500 i odsluchujesz najpierw pod którą cyferkę masz wcisnąć, by polaczyc sie z odpowiednim konsultantem

Gość gość
dobra dzwonie pod * 500 jak nietrafie to sie wkuze nawas

Gość gość
Yhy...na slownik ort.chyba tez sie wkurzasz..?;) Odczekaj aż automat wygłosi wszystkie dane o automatycznym sprawdzaniu stanu konta itp, jesli chcesz z żywym człowiekiem pogadać musisz parę razy kliknąć odp.przycisk. Słuchaj co automat gada!

Gość gość
pindo licie od rzeczy z ta *500 g****o tam jest tylko środki na koncie albo zablokowane

Gość gość
Czego konkretnie szukasz? Pod *500 są cenniki, nowości, zmiana puk, poczta głosowa itp. Do wszystkiego masz dostęp kiedy wciskasz klawisze tak, jak gada automat. Ale czego ty szukasz?

Gość gość
automat bredzi o stanie konta o włączaniu usług ale wy bredzicie i ludzi wblad wprowadzacie *500 to jest jakies g****o i tyle

Gość gość
szukam konsultanta by mu skarge niby zlozyc ze mi zezarł net 43 zł w 10 minut to tam niby moja wina ale troche musze sie pokłucic bo bez przesady

Gość gość
Indywidualni *100 powinni połączyć sie z konsultantem

Gość gość
jasne dzwoniłem pod *100 to mi pozarło 1,5zł a tak nigdzie niedoszłem dobra dzwonie pod ten numer co niemozna dzwonic z tego samego numeru

Gość gość
Bo trzeba bylo wybrac temat rozmowy z konsultantem, a potem zero :-o Tak jak prowadzi cie automat... O matko i corko... Ty lepiej idz jutro do jakiegoś ich biura, bo sam sobie nie poradzisz...

Gość gość
tak nieporadzilem se i jestem 1,5 zł w plecy masakra i co mam 10 razy próbowac ;/

Gość gość
mam byc szczery piszecie o *100 o *500 a ja zadzwoniłem pod *510100100 i sprawe załatwiłem i 25 zł jestem do przodu

Gość gość
pod ten numer bez gwiazdki