Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borówka92

Plastry anty i ciąża

Polecane posty

Gość Borówka92

Mam pytanie, ponieważ ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie zaszłam w ciążę. Mam umówioną wizytę u lekarza, jednak bardzo się stresuję. Pierwszy plaster pierwszego opakowania nakleiłam później niż w pierwszym dniu cyklu. Potem współżyłam bez zabezpieczenia. Potem plamiłam, więc stosowałam prezerwatywę. Miałam 7-dniową przerwę, po której nie nakleiłam plastra (zamiast w piątek, w niedzielę). W niedzielę współżyłam z prezerwatywą, ale ona pękła. Mogłam zajść w ciążę?

Gość Borówka92
Dodam również, iż przez cały czas plaster mi się odklejał i fałdował.

Gość gość0407
ja p*****le wzielas sie za antykoncepcje a nie potrafisz nawet zastosowac sie do ulotki noo pokolenie debili :( nie umiesz czytac jestes uposledzona? Po pierwsze nie nakleilas plastra w pierwszy dzien cyklu bo po co przeciez Ty wiesz lepiej haha a pisze na ultoce by stosowac wtedy dodatkowe zabezpieczenie przez 7 dni !!! Po drugie po 7 dniowej pfrzerwie znowu nie nakleilas plastra kiedy trzeba,.... chyba masz problemy z pamiecia a teraz sie pytasz czy to ciaza ? dziecko drogie !

Gość gość
kretynka jestes i tyle

Gość Borówka92
No OK, dziękuję za pouczenie, ale nadal nie widzę odpowiedzi na pytanie :) Jak zajdę w ciążę, to się ucieszę, więc nie widzę potrzeby, by mnie obrażać. Stosowałam ją, ponieważ z chłopakiem nie planowałam ciąży, ale to nie będzie dla mnie koniec świata. Więc wnioskuję, że, tak jak sądziłam, prawdopodobieństwo, iż mogłam zajść w ciążę jest spore. Dziękuję ;)

Gość gość
stosowala anty bo nie chciala ciazy a teraz sie cieszy no ja pierdziele co za malolata :D wiesz co gratuluje biedne dziecko tyle ci powiem! mamusia nie jest zbyt inteligentną osobą hahahahahah anty nie potrafi zastosowac a dziecko wychowa taaaaa :D

Gość gość
chcialas zlapac chlopaka na dziecko i tyle ja sie dowie to Ci wspolczuje ! mowilas mu ze stosujesz anty a tego nie robilas i jak mozna takiej zaufac .....

Gość Borówka92
Hahaha nie chciałam go złapać na dziecko. Pierwszy plaster drugiego opakowania nakleiłam od razu jak sobie przypomniałam. Miałam bardzo stresujący czas i nie myślałam wtedy o plastrach. Znacie takie słowo jak "empatia"?

Gość gośćona26
jak masz problemy z pamiecia to ustawia sie przypomnienia w telefonie ja tak robie a stosuje ta metode anty od roku i jakos nie zapomnialam..... po za tym napisalas ze pierwszego plastra tez nie nakleilas prawidlowo wiec nie mow ze o jednym zapomnialas.... bo od poczatku robilas to zle dziewczyno....

Gość Borówka92
Na początku marca 2014 r. pogłowie świń liczyło 11186,0 tys. sztuk, wykazując w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku wzrost o 2,3%. Zwiększyła się liczebność większości grup struktury stada trzody chlewnej, a najbardziej pogłowie trzody chlewnej na ubój o wadze 50 kg i więcej o 11,2%. W stosunku do marca 2013 r. w strukturze pogłowia trzody chlewnej ogółem: – zmniejszył się udział prosiąt, – zwiększył się udział trzody chlewnej o wadze 50 kg i więcej z przeznaczeniem na ubój.

Gość Borówka92
Z tym pierwszym dniem przy pierwszym opakowaniu wygląda tak. miałam strasznie nieregularny okres. jednego dnia zaczęłam krwawić, potem brązowe plamienia, a potem znowu krwawienia. I nakleiłam podczas tego drugiego krwawienia. Myślałam, że robię dobrze. P.S Nie ja pisze te spamy.

Gość gośćona26
to dlaczego nie zastosowalas sie do ulotki i wspolzylas bez zabezpieczenia jesli zle nakleilas pierwszy plater? sama sie prosilas o tą ciązke kolzeanko

Gość Borówka92
Ulotki są za długie, pisane za trudnym językiem i za małom czcionka :( Kto by te głupoty czytał :P

Gość Borówka92
Ponieważ, jak już napisałam, myślałam, że zrobiłam dobrze.

Gość gośćona26
dziekuje za "mądrą" odpowiedz i życze autorce tematu powodzenia :)

Gość gość
to Ty nie myśl bo Ci to nie wychodzi dziewczyno hahahahahahah