Paula1995 0 Napisano Październik 28, 2014 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 "Spuścił się we mnie" - ach, ten romantyzm dzisiejszych nastolatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 na h.u.j sie bierzesz za sex gówniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 Umiesz u siebie rozpoznać dni płodne? bo to plamienie to może być plamienie owulacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 A wiesz co to test ciążowy?Z tego co wynika do współżycia doszło 4 dnia cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 29, 2014 tak w 4 dniu cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 Zrób test ciążowy wszystko wyjaśni, powinien wyjść już prawidłowo.A kalendarzyk to bzdura, jedna moja koleżanka zaszła kilka dni przed okresem a druga pod jego koniec w 6-7 dniu cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 29, 2014 twoim zdaniem jak myślisz, mogłam zajść w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 Oczywiście że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 29, 2014 okej dzięki, zrobię test w poniedziałek zobaczymy co wyjdzie i dam odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 To rozumiem nie chcesz być w ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 30, 2014 Nie, że nie chcę, chciałabym być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 30, 2014 Jak na teście ukazał by się wynik pozytywny ucieszyłabym się bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2014 To jeśli chcesz mieć dziecko, to powinniście się kochać bardziej w połowie cyklu albo kup sobie testy lh czy mikroskop owulacyjny i wyznaczaj owulkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Październik 30, 2014 Okej dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach