Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1borgia

artykul o turtystach w gw

Polecane posty

Gość 1borgia

dobry wieczor (test sprawdzajacy czy umiem pisac i czy moge), przeczytalem sprawozdania z pierwszych dwoch dni, reszty nie dalem rady, pewnie bylo podobnie albo i gorzej. mam pytania: ile kosztowala wycieczka, jakiej kategorii byl hotel? mam tez jedno podstawowe pytanie- czy wyjezdzajac do krajow bylego bloku socjalistycznego polski turysta oczekuje jedzenia z wloch lub azji albo co najmniej tak jak mu zona/mama w domu ugotuje? chce miec jak w domu? niech zostanie wiec w domu. pierwszy raz gdy bylem na kubie (przyklad moich angedotek turystycznych) zjadlem zielonego kurczaka (zielonego ze starosci). salmonella? ech, kto zawracalby sobie glowa jakas salmonella. podczas kolacji (bynajmniej nie all inclusive) do wieczerzy zasiadl caly personel plus rodzina i znajomi znajomych, by dokonczyc bufet all inclusiv przeznaczony dla gosci hotelowych, ktorzy niejako nie do konca dopisali jak ustalono u gory w kierownictwie fidela. nie sadze, by fidel wiedzial, ze personel dojada rezste. kiedy brano w torebkach na wynos, pozniej podobno juz nie warto, lepiej zaprosic samych swoich do wieczerzy i tak bylo 8 turystow (my a'la carte i reszta turystow all inclusive) i okolo 80 osob zu personelu. butelke wina tez musielismy otworzyc sobie sami, bo pani kelnerka nie wiedziala co nalezy zrobic z otwieraczem. ale za to dostalismy kolejna w prezencie i bardzo sie polubilismy. i co? i nic. uwazam, ze kuba jest jednym za najpiekniejszych krajow na swiecie. osobiscie unikam polskiego turysty jak ognia. gdy sluszy mowe chwile odczekam zanim sie odezwe- jesli w ogole. to byloby na tyle. borgia --- za chwile odpowiedz, bo musze odczekac by wyslac

Gość 1borgia
Komentarze (163) Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 2014-11-24 19:25. Mail kontaktowy: forum@agora.pl. 1borgia zmień zdaje sie, ze przedluzono mi okres nieobecnosci. w takim razie przestaje pisac. tutaj tez nie bede wiecej zamieszczal wpisow.

Gość gość
tytul artykulu, do ktorego przygotowalem wpis (linka nie wolno zamiszczac, bo wystepuje jako spam) "Państwo Y oferowali dolary, byle tylko wcześniej wyjechać z tego hotelu". A Rainbow Tours odpowiada...

Gość 1borgia
przepraszam, nie podpisalem sie, to ja z tytulem.