Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ładna ale nieśmiała nieufna i mało pewna siebie

Polecane posty

Gość gość

Czy w tej sytuacji mam szansę znaleźć faceta?

Gość gość
Czyli nie chodzisz z kolezankami nawet do warzywniaka. Lubię takie.

Gość gość
Dlaczego zawsze kobieta opisując swoje cechy zawsze jako pierwsze wymienia "ładna", jakby to było najważniejsze?

Gość gość
No znowu bez przesady. :-) Czasami spotykam się z koleżankami. Jednak na tle innych ludzi nie jestem zbyt towarzyska.

Gość gość
Umówisz się ze mną?

Gość gość
Pewnie! Nigdy nie miałam chłopaka!

Gość gość
Nie twierdzę, że to jest najważniejsze. Chciałam po prostu jakoś zaznaczyć, że o ile z wyglądu mogę się podobać facetom, to pod względem charakteru już niekoniecznie. Jestem bardzo trudną osobą i potrzebuję czasu, by się otworzyć.

Gość gość
"Mało pewna siebie", ja np takich kobiet nie lubię. Bo one nie są samodzielne, nie potrafią załatwiać podstawowych spraw np w urzędach, rozmowach, w kontaktach biznesowych itp. Trzeba je wyręczać i prowadzić za rączkę. A to już nie partnerstwo tylko wychowywanie.

Gość gość
Hmm, wolałabym raczej z kimś z realu.

Gość gość
Muszą to same zalatwiaja ;)

Gość gość
Właśnie nie. Nie jestem niesamodzielna. Potrafię sobie sama z wieloma rzeczami poradzić. Moja nieśmiałość objawia się głównie w kontaktach z mężczyznami. Przy nich zmieniam się w spłoszone zwierzątko.

Gość gość23 37
Wiesz każdy potrzebuje czasu by się przed kimś otworzyć. Rozumiem że wolisz z kimś z realu, jednocześnie skoro do tej pory nie wyszło to może czas zaryzykować tak? Powiedz może skąd jesteś? Co lubisz robić w wolnym czasie?

Gość gość
Jestem z Mrągowa. W wolnym czasie siedzę przed kompem i piszę głupoty na kafeterii.

Gość gość
Nieufność to bardzo dobra cecha. Ja o sobie nic nie mówię i bardzo sobie chwalę. :)

Gość gość
A w Twoim otoczeniu są jacyś wolni faceci, czy wszyscy już pozajmowani? To głównie zależy od Twojego wieku, bo jak masz powyzej 20tki to pewnie wszyscy Twoi rówieśnicy zajęci.

Gość gość
A w Twoim otoczeniu są jacyś wolni faceci, czy wszyscy już pozajmowani? To głównie zależy od Twojego wieku, bo jak masz powyzej 20tki to pewnie wszyscy Twoi rówieśnicy zajęci. Mieszkasz na wsi?

Gość gość
Do tego wyżej: weź się nie podszywaj. Jesteś żałosny. Jestem z Bielska-Białej, mam 25 lat. W wolnych chwilach lubię czytać dobre książki (głównie biografie i reportaże), słuchać muzyki, chodzić na koncerty, wystawy i do kina, rysować, pisać opowiadania, chodzić po górach, tańczyć, uczyć się języków, robić biżuterię... Różnie, zależy od nastroju. A Ty?

Gość gość
I tak sobie nieufnie tańczę po górach z dobrą książką i koralikami w dłoniach od 25 lat!

Gość gość
Niestety studiuję w warszawie, z Twoich zainteresowań lubię tańczyć, poza tym trochę pobawić się sprzętem elektrycznym co jest związane z moim kierunkiem studiów. Jak chcesz wiedzieć więcej to mogę zostawić kontakt, bo ja już się ulatniam, jednocześnie mamy do siebie kawałek.

Gość gość
Dużo jest już zajętych, z kolei ci wolni są bardziej nastawieni na zabawę i jestem dla nich zbyt poważna. Teraz wpadł mi w oko facet po 30, jest bardzo w moim typie, ale niestety jestem zbyt nieśmiała, by się do niego zbliżyć, zresztą kobiet w jego otoczeniu nie brak.

Gość gość
Jak się robi biżuterię?

Gość gość
No to się odezwij tutaj kiedy będziesz mógł. Nie mam cierpliwości do prowadzenia korespondencji mailowej, jeśli mam być szczera.

Gość gość
Spokojne kobiety są ok, wręcz idealne dla poważnie myślących facetów, ale bycie za spokojną to też niedobrze.. Bo w życiu trzeba umieć walczyć i czasem pokazać zęby. Jeśli chcesz kogoś poznać i zainteresować sobą musisz pokazać że masz coś więcej niż ten spokój. Że jesteś silna, śmiała i pewna siebie. Tej pewności nie masz i to wg mnie największy problem. Rozpisałem się a to północ na zegarze. Dobranoc

Gość gość
To pierwsze wystarczy, żebyś miała dobrze w życiu.

Gość gość
Jesteś jubilerem - amatorem? :-)

Gość gość
Masz rację. Brak mi tej pewności siebie i nie wiem, jak ją w sobie znaleźć. O ile potrafię być silna i odważna na gruncie zawodowym czy sportowym, stawiając czoła własnym słabościom, to w przypadku facetów jest inaczej. Zawsze czuję się od nich gorsza i boję się, że się mną rozczarują. Dlatego też ich unikam, mimo że mam wyraźną potrzebę bliskości.