Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

babski weekend

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jakei atrakcje mo偶na wymy艣le膰 na babski weekedn?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ale domu czy wyjazdowy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no mo偶e by膰 wyjazdowo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰gvcidbu
Spa. Masaze. Jacuzi. Basen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak do spa to tylko do spa nad wodospadem. Najlepsze na taki wyjazd, winko, masa偶e i plotki. Wi臋cej do szcz臋艣cia wam nie trzeba :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aj em de czo艂zen 艂an
Jak ma by膰 oszcz臋dnie, to domowe SPA, mo偶na wypr贸bowa膰 przepisy na r贸偶ne maseczki, ugotowa膰 co艣 wsp贸lnie, powymienia膰 ciuchy, ogl膮dn膮膰 wyciskacz 艂ez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na babski weekend zdecydowanie polecam wyjazd do SPA:) Sama ostatnio by艂am na takim wyje藕dzie i by艂o super. My akurat by艂y艣my w hotelu 艁yso艅 w Inwa艂dzie (ma艂opolska). SPA pierwsza klasa, a do tego zwiedzi艂y艣my mega fajne parki rozrywki (dinozaur贸w, miniatur owad贸w itp.). W hotelu maj膮 dobr膮 restauracj臋 i dobrze zaopatrzony bar, wi臋c na babski weekend nada si臋 idealnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hela555
Moja propozycja to ca艂y weekend. Co to jest jeden dzie艅, przecie偶 nie zd膮偶ymy sobie poopowiada膰 wszystkiego. Jak kobietki si臋 rozgadaj膮 to ca艂y weekend potrzebny przynajmniej mi i kole偶ankom z mojego otoczenia. Wybieramy si臋 do Jastrz臋biej G贸ry do o艣rodka Primavera Spa plus bardzo du偶y park wodny to jest to. W pakietach posiadaj膮 r贸偶ne opcje do wyboru Zanzibar,Bali i Islandia dla ciekawych i ch臋tnych wyzwa艅 Pa艅 warto poczyta膰 ofert臋: http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/dzien-kobiet-nad-morzem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carineczka
Ca艂y weekend nad morzem w jakim艣 super hotelu z r贸偶nego rodzaju atrakcjami!! My z kole偶ankami lubimy sobie tak od czasu do czasu dogadza膰. Jeste艣my kobietami pracuj膮cymi i wychowuj膮cymi dzie膰mi wi臋c nale偶y nam si臋 co艣 od 偶ycia. Za tydzie艅 na weekend wybieramy si臋 do Ustki, mamy ju偶 zarezerwowane pokoje w Hotelu Lubicz - nie mog臋 si臋 ju偶 doczeka膰 jak p贸jd臋 na jaki艣 super masa偶, zjem dobrego jedzenia, pop艂ywam w basenie i napije si臋 winka z moimi dziewczynami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iga

Pierwsze co nasuwa mi sie na my艣l jak mowa o babskim weekendzie to SPA!! Ja z grupa przyjaci贸艂ek pojecha艂ysmy w tamtym roku do Ustki i wybra艂ysmy r贸wnie偶 Hotel Lubicz. Strza艂 w dziesi膮tk臋! Cudowne miejsce, pyszne jedzenie no i bogata oferta zabieg贸w pielegnacyjnych i masazy. Dodatkowo mozna pozwiedzac fajne miejsca w pobli偶u, pospacerowa膰 nad morzem.. atrakcji nie brakuje! 馃檪

Udost臋pnij ten post