Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babski weekend

Polecane posty

Gość gość

jakei atrakcje można wymyśleć na babski weekedn?

Gość gość
Ale domu czy wyjazdowy?

Gość gość
no może być wyjazdowo ;)

Gość gośćgvcidbu
Spa. Masaze. Jacuzi. Basen.

Gość gość
jak do spa to tylko do spa nad wodospadem. Najlepsze na taki wyjazd, winko, masaże i plotki. Więcej do szczęścia wam nie trzeba :D

Gość aj em de czołzen łan
Jak ma być oszczędnie, to domowe SPA, można wypróbować przepisy na różne maseczki, ugotować coś wspólnie, powymieniać ciuchy, oglądnąć wyciskacz łez.

Gość gość
Na babski weekend zdecydowanie polecam wyjazd do SPA:) Sama ostatnio byłam na takim wyjeździe i było super. My akurat byłyśmy w hotelu Łysoń w Inwałdzie (małopolska). SPA pierwsza klasa, a do tego zwiedziłyśmy mega fajne parki rozrywki (dinozaurów, miniatur owadów itp.). W hotelu mają dobrą restaurację i dobrze zaopatrzony bar, więc na babski weekend nada się idealnie :D

Gość hela555
Moja propozycja to cały weekend. Co to jest jeden dzień, przecież nie zdążymy sobie poopowiadać wszystkiego. Jak kobietki się rozgadają to cały weekend potrzebny przynajmniej mi i koleżankom z mojego otoczenia. Wybieramy się do Jastrzębiej Góry do ośrodka Primavera Spa plus bardzo duży park wodny to jest to. W pakietach posiadają różne opcje do wyboru Zanzibar,Bali i Islandia dla ciekawych i chętnych wyzwań Pań warto poczytać ofertę: http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/dzien-kobiet-nad-morzem

Gość carineczka
Cały weekend nad morzem w jakimś super hotelu z różnego rodzaju atrakcjami!! My z koleżankami lubimy sobie tak od czasu do czasu dogadzać. Jesteśmy kobietami pracującymi i wychowującymi dziećmi więc należy nam się coś od życia. Za tydzień na weekend wybieramy się do Ustki, mamy już zarezerwowane pokoje w Hotelu Lubicz - nie mogę się już doczekać jak pójdę na jakiś super masaż, zjem dobrego jedzenia, popływam w basenie i napije się winka z moimi dziewczynami!

Gość Iga

Pierwsze co nasuwa mi sie na myśl jak mowa o babskim weekendzie to SPA!! Ja z grupa przyjaciółek pojechałysmy w tamtym roku do Ustki i wybrałysmy również Hotel Lubicz. Strzał w dziesiątkę! Cudowne miejsce, pyszne jedzenie no i bogata oferta zabiegów pielegnacyjnych i masazy. Dodatkowo mozna pozwiedzac fajne miejsca w pobliżu, pospacerować nad morzem.. atrakcji nie brakuje! 🙂