Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HaLu

Muzyczna niespodzianka

Polecane posty

Witam. Zwracam się do Was z prośba, byście pomogli mi w jakiś sposób wynaleźć utwór który mogę zaśpiewać i zagrać na gitarze. Jeśli miałbym śpiewać to najlepiej niskotonowy wokal, lecz zawsze mogę kogoś dobrać, więc prosiłbym o jakiekolwiek propozycje. Piosenka najlepiej by była jakąś balladą, może być w języku polskim i angielskim, choć preferowałbym polski, ponieważ nieliczni na sali zrozumieją przesłanie angielskich słów. Z góry dziękuję za pomoc ;)

Z podkreśleniem, że to będzie duża impreza weselna i nie może być lipy. Ślub jest mojego najbliższego kuzyna i musi to być duża niespodzianka dla niego i jego wybranki ;)

Gość gość
Może zorientuj się w środowisku czy Państwo Młodzi mają jakąś ulubioną piosenkę, bądź taką, która kojarzy się im ze sobą w jakiś szczególny sposób :) Myślę, że to byłaby dla nich najlepsza niespodzianka (ja z narzeczonym mamy parę piosenek, które są dla nas szczególnie ważne, z różnych względów, ale na pierwszy taniec wybraliśmy zupełnie inną, także jest duże prawdopodobieństwo, że Twoi znajomi także mają więcej ulubionych piosenek w zapasie ;) )