Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopaki, czy uprawialiscie kiedys seks z dziewica?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo sie boje pierwszego razu, boje sie, ze będzie bolec, ze bede krzyczeć, ze chłopak sie aż przestraszy.. Jak reagowały na bol dziewczyny, które rozdziewiczaliscie? Jeśli takie są..

Gość gość
Nie miałem takiej możliwości, jednocześnie na prawdę bym tego chciał i nie sądzę aby cokolwiek mnie w tej kwestii przestraszyło. Kochasz swojego chłopaka?

Gość gość
Kocham.. I on nalega, no ale ja sie boje:(

Gość gość
Masz prawo się bać, rozmawiałaś z nim o obawach? Powiem wprost, jeśli ja na nic z Twojej strony nie mogę liczyć to jeszcze dwa posty i uciekam.

Gość gość
Ja ci jako dziewczyna powiem ze mnie np nie bolalo. Tz byl dyskomfort i raczej malo przyjemnie ale jak na pierwszy raz to i tak ok. Jesli kochasz swojego partnera i on kocha ciebie to bedzie dobrze. Jesli sie boisz bolu to kup jakis nawilzacz bo jak będziesz miala mokro to nie boli

Gość gość
Jesli on nalega to go olej. Skad wiesz ze cie kocha?

Gość gość
Coooo, ja sobie nie mg nawet jednego palca wsadzić, bo mnie boli. Co mam mu powiedzieć? 'wiesz. nie chce z Toba tego robić, bo .. no.. obawiam sie bólu, a jeszcze bardziej tego, ze mnie wysmiejesz, ze zrobię coś głupiego, np uciekne' proszę.....

Gość gość
Spoko - w polsce nie ma dziewic. Więc na pewno nie będzie cie bolało ;)

Gość gość
Jesli mu sie wstydzisz, boisz o swoich obawach powiedziec tz ze nie ufasz mu a zaufanie w seksie, szczegolnie pierwszym jest najwaxniejsze. Skad wiesz ze go kochasz?

Gość gość
Tz skad wiesz ze on cie kocha?

Gość gość
Tzn. to nie jest tak, ze nalega, tylko wczoraj wszystko świetnie zorganizował, myślałam, ze będzie jak zwykle ( nie bede opowiadać o szczegółach tego, co robimy, gdy jesteśmy sami, kogo to interesuje), ale on, kiedy sie calowalismy zaczął mi wkładać rękę w majtki, a ja kazałam mu przestać. Spytał dlaczego, a ja powiedziałam, ze nie jestem gotowa, po czym on mnie przytulił i powiedział, ze przecież będzie delikatny, ze będzie fajnie.. Na końcu dodał, ze i tak mnie to nie ominie.. Czyli w końcu musze z nim to zrobic? Jak nie z nim, to z innym, albo bede sama do końca życia, bo kto chce dziewczyne, która nie d******py? Ale ja jego kocham:'(

Gość gość
Kazdy facet chce dziewice!!! Skad wiesz ze on ciebie kocha?

Gość gość
Powiedz ile macie lat?

Gość gość
'skad wiesz ze go kochasz?' najgłupsze pytanie, jakie kiedykolwiek słyszałam:(

Gość gość
kazdy chłopak chce dziewice? Co jest fajnego w dziewicach? Ja mam 15, on 19:/

Gość gość
'skad wiesz ze go kochasz?' najgłupsze pytanie, jakie kiedykolwiek słyszałamsmutas.gif Wcale nie, większość z moich koleżanek nigdy nie była zakochanych tylko zauroczonych (choć twierdzą inaczej) a w facecie zawsze pociągało je tylko ciało/niedostępność a ich "uczucia" były jedynie emocjami, reakcją na sytuację w której się znalazły.

Gość gość
Jestes mloda i glupia. On chce cie wykorzystac. Faceci lubia dziewice bo sa pierwsi. Kazdy facet chcialby miec dziewice za zone. Szczerze to poczekaj jeszcze z rok moze dwa. Bedziesz zalowala ze zrobilas to z nim. Skad wiesz ze on cie kocha?

Gość gość
dziecko z ciebie jeszcze, jeszcze nie twoj czas.

Gość gość
Wiem, ze mnie kocha, bo długo czekał, za nim w ogóle zaczął próbować ze mną ten teges. Jesteśmy razem od roku i juz nawet o tym gadaliśmy wiele razy, mowil, ze mnie bardzo pragnie, ze mnie wszystkiego nauczy, ale ja to odbieralam w formie żartu, nie wiem dlaczego.. W sumie to ja nie wiem, czego chce, bo z jednej strony tez bardzo go pragnę. Dziś przyjeżdża po mnie wiec z nim o tym pogadam, tylko jak?

Gość gość
Mozecie jej tak gadac a ona i tak sie pusci. 15 latka to jeszcze zbuntowana gowniara. Bedzie sie jarala ze dala d**y. Facet ja wydyma i po jakims czasie zostawi. Ona wtedy bedzie chciala sie odegrac i zacznie sie puszczac po dyskotekach. Ja stracilam dziewictwo w wieku 20 lat. To byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Jestem dalej z tym chłopakiem i za niedlugo bierzemy slub.

Gość gość
Sluchaj rok czekal bo od 15 roku zycia nie popelnia przestepstwa. Nie mozna isc do lozka z osoba ktora ma mniej niz 15 lat. Jesli facet kocha to sie opiekuje dziewczyna i poczekalby jeszcze nawet 10 lat jesli bys chciała. On cie zwodzi zeby cie w*******.

Gość gość
17.29...dobrze gadasz

Gość gość
Dobrze gadam bo swoje przexylam. Moje koleżanki tracily dziewictwo w wieku 16 lat i potem zalowaly. W wieku 20 mialy jux po 5 partnerow seksualnych a ja jeszcze nic tylko kilku chlopakow z ktorymi chodzilam za raczke. W koncu trafilam na idealnego chlopaka. Zakochalam sie i wiedzialam ze to ten. Warto bylo czekac

Gość gość
A tam dobrze gadasz. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ja stracilam dziewictwo w wieku 16 lat po 2 latach zwiazku. Pozniej byly jeszcze 3 kilkumiesieczne gdzie uprawialam seks. Zdarzyl sie tez spontaniczny. Na 20 stke poznalam przyszlego meza. Nie mial mi za zle ze spalam z innymi. On tez nie byl prawiczkiem. Nigdy nie pomyslalam jak to jest z innym. Od 10 lat tworzymy niesamowicie zgrany team. Ja mam swoje wspomnienia ktorych za cholere nie chcialabym sie pozbywac. Ciesze sie ze w moim zyciu istnial seks nie tylko z nim.

Gość gość
W takim razie poczekam.. Nie jestem taka. Dla was kazda nastolatka jest taka. ale tak nie jest. Po prostu spytałam, czy to boli i jak sie zachowuje dziewica, kiedy dochodzi do pierwszego razu. Nie pytałam, czy mogę to robić, to moja sprawa. Jeszcze z rok poczekam, no chyba, ze bede na 100 pewna.

Gość gość
Chociaż jedna normalna dziewczyna, żadko się takie zdarzają. Masz rację, nie wszystkie są takie, ale duża większość, dlatego zdanie o 15/16-latkach jest jakie jest :)

wiem, że zabrzmię jak stara ciotka...chociaż mam 22lata, więc stara ciotka taka znów nie jestem i wiem, że w wieku 15lat człowiekowi się wydaję że już jest taki duży i dorosły, ale to bywa mylne. poczekaj trochę na coś wartościowego po prostu, nie będę Ci mówić ile. sama straciłam dziewictwo mając 17lat, bardzo bolało, ale zacisnęłam zęby i się udało, pierwszy raz był niezbyt miły, ale byłam pewna, nie bałam się (a Ty się boisz, więc to znaczy, że zły czas) parę kolejnych jeszcze trochę bolało, ale mieliśmy i mamy naprawdę świetny seks, wspaniały, jest świetny w tych sprawach i bardzo mnie pociąga i teraz jest moim narzeczonym :P. jest wiele osób żałujących tego, że swój pierwszy raz miały nie w tym czasie albo nie z tą osobą i nie zasilaj ich grona, wybierz ku temu i właściwy czas i osobę przy której się będziesz czuła bezpiecznie...

Gość gość
Zapomniałam dodać, ze ja juz chce tego, ale nie chce, no jak to opisać.. Masturbuje sie codziennie, czasami dostaje k***icy, bo chce juz to robić, kiedy patrzę na niego to mam ochotę zedrzeć z niego te łaszki, no i pewnie nie byłabym juz dziewica gdybym wtedy w porę sie nie ocknęła, tzn. mam ochotę sie ******* ale boję sie bolu

Gość gość
jak wypijesz 2 piwa to będzie łatwiej alkkohol znieczula , bol bedzie o połowe mniejszy

Gość gość
nie pij za duzo alkoholu bo nie bedziesz nic pamietac , wystarczy 2 piwa .. 4 piwa znieczulą cie bardziej niż 2 piwa , ale to kiepski pomysł