Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena1230

dziewczyny pomużcie co mam robić

Polecane posty

już 2 raz staramy się o dziecko moje cykle są nie regularne weęc kupiłam sobie test owulacyjny Creal blue mój ostatni okres miałam 6 pażdziernika a 16 zrobiłam test owulacyjny i wyszedł ze mam dni płodne wiec współżyliśmy 17 pażdziernika staramy sie co drugi dzien to robic aby zwiększyć szanse od dwuch dni zaobserwowałam dziwny śluz nie raz jest lekko brązowy lub jasno różowy z nitkami krwi co to moze byc czy to zbliżjący sie okres innych objawów nie zaobserwowałam dzisiaj wykonałam test ale wyszedł negatywny

Gość gość
Zacznij od przestudiowania słownika ortograficznego, bo sie czytać nie da, tak kole w oczy.. Poza tym istnieją przecinki i kropki. Pózniej postaraj sie o dziecko.

słuchaj gościu nie wiem za kogo ty się uważasz każdy ma prawo do błędów tak szybko pisałam ze nie zwracałam na to uwagi to nie jest forum do zwracania ludzią jak sie pisze i czy sa kropki czy przecinki chyba pomyliłaś forum

Gość gość
Pomuzcie no ja p*****le ty sie starasz o dziecko ?! JAK MOZNA TAKI BŁĄD P*****LNAC

Gość gość
Ja napisałam tylko raz, zaraz na początku, ale widzę ze nie tylko mnie razi w oczy twoje niedouczenie.. Kulturą też nie grzeszysz, wiec nie dziw sie, ze nikt nie chce ci pomoc i odpowiedzieć w temacie.

Gość gość
Żeby mieć dziecko to trzeba mieć wykształcenie i prace a obserwując twoje wypowiedzi ciężko z tym....A może nie w te dziure koleżka cie pyka :)

popełniam błędy, każdy do tego ma prawo, nawet do małej błahostki, nie którzy starsi ludzie mają z tym problem, ale to nie jest nic złego a ja jestem starszą osoba i się z tym nie kryje,a ty moja droga jak ci bardzo to przeszkadza to nie czytaj i nie komentuj dziękuje

Gość gość
Tu nie ma na co zwracać uwagi, po prostu albo sie umie pisać albo nie. Pośpiech nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Nasuwa sie kolejne pytanie, czy starsi ludzie mogą mieć dzieci..? :-D

Gość gość
Nie czytaj i nie komentuj hmm to ja chyba pomyliłam portale bo od zawsze wydawało mi się że od tego forum jest.A no właśnie starsze to może ma się 50 60 lat i dziecka się zachciało :D

Gość gość
jest jeden plus- dziecko nie będzie musiało się wstydzić, że ma matkę analfabetkę

Gość gość
"jestem starszą osobą " :D

Gość gość
No to ja ci odpowiem, jeśli nie brałaś żadnych leków na wywołanie owulacji, lub jakiś hormonów, przyczyn może być wiele. Na początek to twój 2 cykl starań ?? Chyba się bardzo spinasz, stres oraz nerwy mogą mącić w Twoim cyklu jeszcze więcej, a już masz nieregularne. Może to być zły poziom hormonów, a w najlepszych wypadku zagnieżdżanie się, jeśli to to, możliwe ze testy jeszcze nie wychodzą pozytywne. Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test albo BeteHCG. Czasem z nerw hormony szaleją, jeśli to jednorazowy taki przypadek, to się nie martw, jeśli się będzie powtarzał, to badania oraz wizyta u ginekologa.

"Zacznij od przestudiowania słownika ortograficznego" podpisuje się pod tymi słowami, nawet czytać mi się nie chce wywoduw ałtorki