Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mnie olewają, jestem przerażona

Polecane posty

Gość gość

Jeszcce wczoraj było dobrze a dziś? Rece mi sie trzęsą bo po całym dniu nie wie co się dzieje. Facet już od wczoraj ma mnie w d***e a dziś to tylko siostra się do mnie odezwała. Jak pisze to ludzi to mają mnie w d***e, kolega miał sie ze mną spotkac na wspólną naukę i odwołał spotkanie. Maskra, ja nie wiem jakaś plota na mnie poszła czy co :( Wy mi nie odpowiecie tym bardziej, ale musze sie komuś wyżalić, bo jestem przerażona :( Przepraszam za literówki.

Gość gość
zdarzają się takie dni, że z ludźmi jest nie po drodze i człowiek wyobraża sobie nie wiadomo co. Żadne plota nie musiała pójść, tylko zbieg okoliczności

Gość gość
Może jestem przewrażliwiona bo miałam kiedyś taka przykrą sytuację :( Ktoś włamał się na moje konto i powysyłał do ludzi jakieś chamskie rzeczy, pousuwał tak, ze nic nie widziałam i nie wiedziałam o co chodzi :( Ale chłopak nie odzywa się do mnie już po 10 telefonach w różnych odstępach czasu, kolega napisał, że dziś sie nie może zobaczyć, koleżanka nie odpisuje, druga też nie. Co ich wszystkich nagle mogło ugryźć :(

Gość gość
bo majo cie w dooopie! :D

Gość gość
Przyjaciol poznaje się w biedzie.

Gość gość
18:40 ale mi się nic nie wydarzyło. Dzień nudny jak każdy, tylko nikt się do mnie nie odzywa, nie odbiera telefonów. No kurcze, chociażby jedna osoba odebrała. A tu z dnia na dzień dupa, jakbym nie wiem co każdemu zrobiła.