Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaataaaaaarzynka21

Brak miesiaczki.. . . ..

Polecane posty

Gość kaaataaaaaarzynka21

Witam, mam taki problem otoz, zaczelo sie od tego, iz miesiaczke mialam 2 sierpnia, nastepnie za miesiac brak (zawsze mialam regularne cykle co 28 dni) 2 testy wyszly negatywne, wiec wykluczylam ciaze, ale wybralam sie do ginekologa zbadal mnie i stwierdzil ze jest wszystko ok i nie wie czemu nie ma miesiaczki. Przepisal mi duphaston i po wystapieniu miesiaczki zalecil brac tabletki anty vixpo na wyregulowanie okresu. Okres po odstawieniu pojawil sie 2 pazdziernika, ale tabletek anty nie zaczelam brac, bo nie chcialam ogolnie rzecz biorac stosowac antykoncepcji. Dziś jest 29 i okresu nie ma, martwie sie i nie wiem co robic....poradzcie cos..:(

Gość gość
To albo je bierz albo nie a nie raz tak raz tak.Radze poczekać jakieś 4-5 cykli jeżeli zaobserwujesz że są nieregularne wybrać się do ginekologa najlepiej prywatnie może warto by zrobić hormony

Gość kaaataaaaaarzynka21
jesli chodzi o duphaston zalecil mi brac aby wtedy az do okresu. A prywatnie bylam wlasnie teraz

Gość gość
brak okresu może mieć różne przyczyny i niekoniecznie musi to być od razu ciąża. Brak okresu może nastąpić na skutek przebytych chorób i zażywania antybiotyków, częstych podróży, zmiany klimatów, złej diety, a także dużego stresu. Spóźniony okres albo jego dłuższy brak też może być symptomem jakiejś poważnej choroby, dlatego nie warto i nie można tego bagatelizować. Jedź najszybciej do lekarza na badania. Ja w Białymstoku mam miłą panią doktor http://gabinetginekologicznybialystok.pl/.