Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość branka123

sucha buźka:)

Polecane posty

Gość branka123

Hej, potrzebuję czegoś co mi pomoże nawilżyć skórę twarzy, jakąś emulsję. Byle nie jakieś tłuste kremy bo po tym mi pryszcze wychodzą. Pomoże ktoś.

Gość gość
A co jest chemią? Cały człowiek to chemia.

Gość gość
Physiogel. A żeby było nawilżenie to tłuszcz w kremie musi być, bariera lipidowa to podstawa.

Gość gość
Wg mnie same kremu mogą nie wystarczyć. Idz do salonu kosmetycznego na sonoforezę z ampułką nawilżającą lub zabieg z naturalnym płatem kolagenowym zwierzęcym.

Gość kimi887
Spróbuj cetaphil.

Gość gość
Też go używam super sprawa, do oczyszczania i nawilżania skóry buzi.

Gość gość
sraaaaafil... spamerskie góóóówno...

Gość Mileńka
A Ja używam olejku arganowego do pielęgnacji twarzy jak i całego ciała. Bardzo pomaga skóra staje się jędrna i elastyczna i z pewnością nie będzie tak bardzo wysuszona. Swój zestaw zawsze zamawiam na www.topdrogeria.pl we wtorek mają dzień darmowej wysyłki więc masz okazję się zaopatrzyć. ;)

Gość gość
Cetaphil i tylko to. Bo sprawdzony, skuteczny i bezpieczny! cetaphil.pl tam jest więcej informacji.

Gość olciapomor
Może Twoja skóra zaczyna produkować mniej kolagenu? To może być przyczyną wysuszonej skóry :) Warto zainwestować w kurację kolagenową bo korzysta na tym nie tylko nasza skóra ale też stawy i włosy! :) Polecam http://www.noblemedica.pl/6-noble-medica sama stosuję i jestem bardzo zadowolona!

Gość myszla00
Bambino krem ochronny z tlenkiem cynku. Super nawilża, natłuszcza i zabezpiecza przed zimnem, a dzięki cynkowi leczy pryszcze. Do kupienia np. w Tesco w dziale dla niemowlaków. Kosztuje ok. 6 zł. Jedyny krem, który radzi sobie z moją suchą skórą poza tymi drogimi.

Gość gość
pij duzo wody! to pomaga, serio!

Gość gość
Krem do twarzy Latopic; nawilża, odżywia, uzupełnia lipidy, regeneruje uszkodzony naskórek i łagodzi uczucie swędzenia. Bardzo fajnie się nakłada i nie pozostawia tłustej warstwy ale taki delikatny filtr ochronny na skórze. Ja kupuje w aptece.

Gość gość
moze uzywaj olejkow do pielegnacji skory?

nie wiem czy olejki to dobry pomysł bo włosy opadające na twarz będą się szybko przetłuszczały ale jakiś mocno natłuszczający krem jak najbardziej :)

Gość gość1990
Dobra opcja to cetaphil na stronie internetowej jest bardzo dobrze opisane jaki wybrać bo jest ich kilka rodzai :)

Gość germaniaP
też polecam zajrzeć na cetaphil.pl, używam od dawna i jestem bardzo zadowolona ze względu na to, że sprawdza się bardzo dobrze jest w normalnej cenie:) no i przede wszystkim nie ma czegoś takiego jak efekt przyzwyczajenia.

Gość gość
GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!! GÓÓÓÓÓWNAFIL spamerska dzivvko zay****a!!!

Gość gość
Ja stosuje serum do twarzy firmy India Cosmetic, które przynosi bardzo silne efekty , zwłaszcza latem kiedy wystawiam buzie na słońce i nad morzem jestem. Olej konopny to ostatnio hit, który nawilża skórę.

Gość mniamka2
Na suchą skórę buźki tylko cetaphil! Polecam!