Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Landi

Jakie darmowe sporty znacie?

Polecane posty

Gość Landi

Witam! Jestem już prawie 21 latka z otyłością. Wynika ona z zaniedbania i niedoczynności tarczycy. Od kilku dni odchudzam się dieta tarczycowa odchudzająca i zaczęłam biegać. Obecnie jestem bezrobotna i mieszkam z rodzicami, a utrzymuje się z prac dorywczych także nie bardzo stać mnie na karnety na siłownię, basen itp. Chciałam Was zapytać jaki sport polecacie osobie otylej bez dużych kosztów. Bardzo dziękuję za opinie!

Gość Heniuś
Na rower stać? Na rolki stać? Bieganie, jazdę na rowerze/rolkami warto przeplatać crossfitem. Proponuję zapoznać się z podstawowymi ćwiczeniami gdzie używa się prostych rekwizytów i samego ciała, np. na nogi: step, wykrok, przysiad, wyskok, wyskok na palcach itp.

Więcej chodzić na piechotę, po schodkach. Ogólnie, to wszystkie ćwiczenia można robić w domu. No i oczywiście zdrowe odżywianie się, nie chodzi tutaj o dietę, tylko o zdrową żywność. www.krosagro.com

rowerek na plecach:)kladziesz sie na plecki nogi w gore i pedalujemy ,przysiady 60 dziennie,na brzuch najlepsza jest "lodka"""

Gość landi
Jaka łódka jeśli można wiedzieć? :-)