Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zacząć wpsółżycie

Polecane posty

Gość gość

ale boję się ,pomóżcie,czy to prawda? 1)że będzie bolało za pierwszym razem jak i za kolejnymi? 1a)że wystrasze mojego faceta swoim bólem itd wszystkim z tym związanym. 2)że nigdy nie będę czerpała z tego przyjemności 3)nie zaznam nigdy orgazmu 4) i że się po prostu boję ,nie wiem sama czego. 21lat

Gość gość
1) może bolec za pierwszym razem - ale wcale nie musi. Potem juz bedzie lepiej, tylko trzeba troche odczekac, ale to tez kwestia indywidualna. 1a) madry, kochajacy facet na pewno sie tego nie wystraszy 2) i 3) no wiesz, trening czyni mistrza... ;) 4) obawy sa zupelnie normalne. Ale nie rob nic na sile, moze jeszcze powinnas poczekac?

Gość gość
Też niedawno miałam swój pierwszy raz i też mam 21 lat. Ja bardzo tego chciałam, więc nie miałam żadnych obaw, trochę bolało, krew też była, kolejnym razem tez bolalo i nastepnym tez az do czasu;) ale jeszcze nigdy nie mialam orgazmu z moim facetem, chyba musze się tego nauczyć

Gość gość
właśnie jestem pewna,że to już ten czas. Jednak wciąż jest obawa przed pierwszym razem.

Gość gość
zrób to w stanie w stanie mocno wskazującym na spożycie. Nic nie będziesz pamiętała a wszelkie swoje niezdarności będziesz mogła zrzucić na kark nietrzeźwości.

Gość gość
Ja mam 22 lata I nie mialem jeszcze stosunku