Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to? ciąża,nadżerka, czy może nic ?

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu kochalam siez chłopakiem, z zabezpieczeniem bez wytrysku i po owulacji tuż przed okresem, zaraz potem braliśmy wspólną kąpiel. watpie by plemniki pływały i zyły długow takich warunkach o ile wgl były bo nie było wytrysku ewentualnie preejakuliat w małych ilościach. ryzyko zapłodnienia było więc bardzo małe. doatałam od tamtego czasu 3 razy okresu. w miedzyczasie był tez petting ale watpie by doszłodo zapłodnienia poprzez przeniesienie przez palce preejakuliatu (chociaz wydaje mi sie że takiego przypadku nawet nie było). mimo to coś jest nie tak. ostatnia miesiączka była o dziwo bezbolesna dużo bardziej skąpa nie bolały mnie piersi. jeszcze dojrzwam więc zastanawiałam sie czy może nie był to cykl bezowulacyjny. w tym cyklu boli mnie brzych i moge wyczuć jajniki. jest to możliwe że wtedy pecherzyk graafa nie pękł i dlatego teraz mam niespotyane u mnei wczesniej bóle owulacyjne? czy może jest to nadzerka bo miałam też upławy i duzo sluzu. przejmuje sie nie chce ciązy. nie mam żadnych objawów, niby okres był ale teraz to różnie. temperature mam stałą 36 stopni, piersi mnie nie bolą i nie rosną, nie mam nudności ani wymiotów. jak myślicie? boje sie testu, nie chce dziecka prosze o pomoc :(

Gość gość
Wszystkich ginekologów masz na urlopie ???

Gość gość
Jestes w ciazy z kosmita a kosmici maja rogi. Bedzie bolalo:-(

Gość gość
Nie wierze .........

Gość gość
naprawde sie stresuje nie wiem czy cos sie dzieje ale wydaje mi sie ze odbiega to od normy. obecnie jest 19 dc. mam dziwny sluz raz jest grudkowty a raz ciagnacy sie biały lub żółty. prosze podejdzcie do tego powaznie, chciałabym sie najpierw czegosdowiedziec o tym, moze uspokoic przed wizyta u ginekologa. nie znam sie tak bardzo na tym, a myśl ciąży mnie przeraza tym bardziej ze mnie chłpak zostawił, nie miałabym nawet na utrzymanie... :'(

Gość gość
myślicie że moge wykluczyć ciążę? temp jak zawsze nie bola mnie piersi nie mam nudnosci, mam zaparcia i wzdecia aletez sie osttnio zle odzywiam troche. nie mam dziwnych odjazdów z jedzeniem. boje sie tez testu bo mnie bolą jajniki, moze to moja schiza sie do tego przyczynia ale jezeli to np torbiel to wynik moze mi sie pokazac pozytywny...

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
tak naprawde moja schiza wynika z tego że wyczytałam że obecność okresu nie wyklucza ciąży, a jeszcze że ten ostatni przyszedł 2 dni wcześniej i był nieco mniej krawy... prosze was :/

Gość gość
Idz do ginekologa, jak mamy przez internet stwierdzić co Ci jest?

Gość gość
teraz pojawił sie u mnie gęsty żółty sluz momentami mnie swędzi, brzuch nada pobolewa mimo że miesiączke mam miec za jakis tydzień z wąsem. przeanalizowałam sytuacje, jedyna możliwa opcja to jest jakoś przez palce z preejakuliatem, ale wydaje mi sie że ta opcja jest bardzo mało prawdopodobna. myślicie że to grzybica? mam tylko nadzieje że nie ciąża T.T

Gość gość
zamiast szukać porad na forum lepiej idź do ginekologa i nie dramatyzuj. Może nie jesteś w ciąży, może to jakieś chwilowe problemy. Ja chodzę do pani doktor http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i kiedyś też zatrzymał mi się okres. Okazało się ze to przez przemęczenie i stres.