Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcelinaWampirzyca

seks po dragach

Polecane posty

Gość MarcelinaWampirzyca

Coś pięknego! Jestem kobietką i nie mam problemów z erekcją i inne bzdety wiec mogę cieszyć sie i seksem i banią i powiem Wam, że najlepsze bzykanko jakie w życiu przeżyłam to po białym i zielonym jednocześnie. Najpierw łapiemy białe w żagle i jak "ogarniemy" banię to do tego lolka, ale takiego srogiego i było tak cudwnie, że zwykły szybki nmerek od tylca z mężusiem był przeżyciem równie mistycznym co błogosławieństwa Rasputina na wiernych pałacowych kur**ewkach bożeeee dalej mi mokro jak sobie pomyśle.. Po kwasie i grzybach absolutnie nie polecam... chore jazdy... po samym ziółku też jest fajnie tyle że starac się nie chce, a Wy? Jak tam Świętoszki?

Gość synonim
po uj niszczyć piękną fazę głupim seksem? nidgy nie zrozumiem kobiet, nawet ćpać nie potraficie

Gość gość
slabiutko, widac uczysz sie dopiero. bywaj.

Gość MarcelinaWampirzyca
a co mam jeszcze napisac? że po kodeinie nie daje rady przez drgawki, po metaksetaminie jest średniutko, po rodzinie 2C też kiepsko, po alfie owszem ale puki masz fajnie bo jak już schodzi to lipa.. lepiej Ci?

Gość gość
gimbusko, co to znaczy "puki:? to efekt uboczny zacofania czy co?

Gość MarcelinaWampirzyca
Może nam powiesz coś ciekawego a nie tylko słabiutko i udajesz znawce? Ja sie tym bawię od kilku miesiecy dopiero, a to tylko dlatego, ze mąż ma nowych poje**nych znajomych w pracy, ale pochwali sie doświadczeniem pochwal chętnie zobaczę

Gość MarcelinaWampirzyca
póki... lepiej? poza tym co to za debilna moda nazywać ludzi gimbusami??? Jak nie wiesz że to po prostu szkolny autobus to jesteś debil maksymalny i mam już w doopie twoje doświadczenie, chyba tylko dzieci się tak wyzywają -.-

Gość gość
jedyne dragi, które miałem okazję sprawdzić to acard i permen hahahah ale moze dlatego ze jestem normalnym trzeźwum mezczyzna i nie szukam ucieczki w BANIE cokolwiek to jest

Gość gość
po 2cp wjeżdża, po grzybach zreszta też. ogólnie ja jestem fanem seksu po psychodelikach! napiecie mozna kroic nozem ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu)

Gość villlentrtrenmerf
j*bać grammarnazi

Gość MarcelinaWampirzyca
ja na bombie po grzybach na piku miałam okazje ale dostałam takiego ataku paniki ze malo brakło a wylądowałabym na pogotowiu więc od tamtego czasu daruję sobie po psychodelikach, ale na szybko coś czy cos to zawsze chętnie :D

Gość gość
z Żoną tylko na trzeźwo, ale z koleżankami to bywało róznie :D

Gość gość
Jakim trzeba byc idiota zeby bawic sie w prochy. Jeszcze rozumiem gowniarzerie,czlowiek mlody,glupi chce sprobowac wszystkiego. Ale bedac doroslym?