Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubranka dziecięce od polskiego producenta?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, czy znacie może jakąś firmę, producenta który szyje w Polsce ubranka dla dzieci?

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
znam jedną polską firmę która produkuje ubranka dla dzieci http://www.artbaby.com.pl/ Oni produkują eleganckie ubranka dla chłopczyka i dziewczynki do chrztu. Oni mają bogaty asortyment ubranek. Dziecko można ubrać bardzo elegancko, mają i buciki i czapeczki, płaszczyki, garniturki. Kupiliśmy u nich ubranko do chrztu dla naszej Oleńki.

Gość gość
batyr

Gość Elżebiata U
Hmm.... Do głowy przychodzi mi kolalik.pl. Te ciuszki na 100% szyją w Polsce i z polskich materiałów. Moja córka ma spodnie i bluzkę od nich i to zdecydowanie najlepsze pod względem jakości rzeczy, jakie ma w swojej szafce.

Gość daga p
O, "Kolalik"? Nie słyszałam o tej firmie, dzięki za link. Ubrania wyglądają dobrze, a jeszcze jak piszecie ze dobrze uszyte to lepiej. Przy najbliższej potrzebie chętnie coś zamówię u nich. Najpewniej jakieś koszulki jak przyjdzie lato :)

Gość AgaSl
Ja również mogę potwierdzić dobrą jakość i wykonanie ubranek Kolalika :) Polecam :)

Gość gość
Znam jeden super Polski sklep z ubraniami :) Kolalik to sprawdzona firma na prawdę gorąco polecam :)

Gość JoleZ
W Kolaliku mają na 100% Polskie produkty, kupowałam u nich nie jeden raz :) zawsze jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
szybka wysyłka, dobra jakość, atrakcyjna cena. same +++. naprawdę warto kupować w Kolaliku

Gość Anjna
Bardzo lubię kupować przez internet, duża wygoda. a ubrania są naprawdę bardzo dobrej jakości. Kolalik.pl to na obecną chwilę mój ulubiony sklep :)

Gość zgłosia
dzięki dziewczyny!! zamówiłam dzięki Wam w Kolaliku i jestem bardzo zadowolona , jakość ubrań rzeczywiscie bardzo dobra :) ładnie wyglądają, napewno do nich wróce :)

Gość ksoka
Bardzo ładne ubrania, super jakości można znaleźć tutaj: http://www.kolalik.pl/index.php? szybka wysyłka, wysoka jakość.Kupowanie przez internet jest mega wygodne!