Gość gość Napisano Październik 30, 2014 Drogie Panie! Jakie jesteście, co lubicie nosić? Postawiłybyście na eleganckie spodnie dla kobiet, czy raczej takie o sportowym kroju? A może nie znosicie spodni i wybieracie raczej spódnice, sukienki? Pochwalcie się. Z jakich materiałów, od jakich producentów? Ja mam wielu takich, których lubię, ale czas na małe zmiany. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mietkaa 0 Napisano Listopad 3, 2014 To zależy od dnia i od okazji. Tak na co dzień wolę raczej wygodne spodnie rurki i do tego jakaś tunika. Ale na imprezę oczywiście elegancka sukienka :) ostatnio upolowałam taką http://www.tivesti.pl/modne/sukienki/sukienka-koronkowy-dekold-odcieta-pod-biustem-dol-gladki.html także mała czarna górą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Witajcie Ja ostatnio szukałam czegoś do pracy. Pracuje w biurze i chciałam wyglądać elegancko. Po długich poszukiwaniach zdecydowała się na sklep www.elcanto.pl, kupiłam tam bardzo fajną bluzkę polskiego producenta z elegancką spódnicą:) polecam :) jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2014 Polecam sklep http://fashionshake.pl/bardzo duży wybór eleganckich ubrań polskich producentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 ja ostatnio szukałam eleganckiej bluzki do spódnicy i natrafiłam fajną białą w sklepie www.elcanto.pl, mają fajne ciuchy i nie takie drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 Ja najbardziej lubię robić zakupy w sklepie lattore na ul. Wolności. Mają bardzo ładne ubrania do pracy ale i nie tylko. No i co najważniejsze ceny nie zwalają z nóg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Wejdz sobie na allinside.pl. Mają bardzo elegancką odzież dla kobiet. KUpuję tam bardzo często. Mam stamtąd i eleganckie ubrania i takie codzienne luźne i wszystkie są bardzo dobrze zrobione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Bonprix ma kolekcje z elegancką odzieżą i mają naprawdę wiele ciekawych propozycji. Często też trafiają się wyprzedaże nawet 60% ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaGirlJ 0 Napisano Styczeń 13, 2015 W związku z pracą biurową - jestem niejako zmuszona do tego, by elegancko się ubierać - wybieram wtedy koszule do których zakładam ołówkowe spódnice lub spodnie. Oczywiście nie można zapomnieć o sukienkach, które również bardzo lubię. Jeśli chodzi o marki to często robię zakupy w popularnych sieciówkach typu: ZARA, mango, H&M, stradivarius, simple, ASOS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Też bym poleciła allinisde.pl. Mają bardzo fajne rzeczy w bardzo niskich cenach. Mam dużo eleganckich ubrań stamtąd do pracy i na jakiejś okazje i zawsze się dobrze prezentują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 tera mozna tyle kupic a za komuny tego nie bylo chociaz podobno obiecali ze rownosc bedzie 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Kupuję na allinside.pl i z czystym sercem polecam. Bardzo dobre rzeczy mają w niskich cenach. Są tak tanie że można kupować wręcz hurtowo, a nie wyjdzie drogo. Mimo niskiej ceny jakość jest bardzo dobra więc można brać! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 również polecam allinside.pl. Bardzo dobre ubrania mają! Kupujemy tam całą rodziną i bardzo dobrze się prezentują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela1970 0 Napisano Styczeń 15, 2015 Nie ruszam mody...natomiast moda rusza moja osobę. Jak na razie jesteśmy pogodzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Ze względu na pracę jaką wykonuję na co dzień noszę eleganckie ubrania ale dobrze się w nich czuję :) W weekend zazwyczaj zarzucam na siebie już coś bardziej 'lżejszego' jak jeansy i koszula. Moją ulubioną marką odzieżową jest lattore, którą Wam dziewczyny gorąco polecam. Mają przepiękne ubrania i eleganckie fasony. Ceny nie zabijają a jakość ubrań jest świetna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warzyka Napisano Styczeń 16, 2015 eleganckie ciuszki można znaleźć w Quiosque. kupowałam tam parę razy i jestem wielce zadowolona. widać ze mają porządną jakość ubrań, nie takie jednosezonówki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamka p Napisano Marzec 12, 2015 Poza tym warto wspomnieć że Quiosque jest polską firmą :) Nazywają się z francuska (chyba chodzi o to że mają dość eleganckie ubrania) ale są od nas i to mnie cieszy. Jakość tych ubrań faktycznie jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobreWino 0 Napisano Marzec 12, 2015 Na codzień po domu dresy i stary sweter, bardziej do ludzi jeansy i koszulka/ koszula / sweterek - różnie no a na imprezę buty z obcasem spódnica lub sukienka itp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2015 jeśli chodzi o coś eleganckiego , wizytowego to ja na każdą imprezę ubieram się w Evicie mają ciekawy wybór i coś zupełnie innego niż w sieciówkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrowka8581 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Ostatnio natrafiłam na sklep internetowy wraz z fajnym blogiem pomagającym w wyborze np. sukienek, strojów kąpielowych czy bielizny ;) Sukineczki maja naprawdę niespotykane i dobrej jakości i duży wybór. Polecam http://ale-odziez.pl/sukienki-20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trilla Napisano Kwiecień 21, 2015 ja kupowałam elegancką odzież w Quiosque - ubrania dobre gatunkowo więc można spokojnie kupić z myślą ze to nie będzie trzeba ich wyrzucić po 2 miesiącach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2015 Jeśli chodzi o sukienki to polecam moje najnowsze odkrycie- Depare. Modne, eleganckie, wyróżniające się z tłumu sukienki dla każdej z kobiet która chce być modna http://depare.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka1989 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 Quiskie mają fajne ubranka. Też lubię tam kupować, bo mają dużo przeceń i naprawdę ubrania są dobre jakościowo. Poza tym mają dużą kolorystykę ubrań do wyboru i ubrania są eleganckie. Każdy dla siebie coś tam znajdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fikaaaaa Napisano Maj 12, 2015 Moim zdaniem nie tyle ważne są ubrania, ale to, co jest pod nimi: bielizna i rajstopy. Ja trochę postanowiłam zakupić nowych rzeczy, bo strasznie mężowi się taka podobam. Możecie sobie zerknąc na http://www.hurtownia-rajstop.pl/category/rajstopy - taki styl mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alabezkotaa Napisano Maj 14, 2015 Od zawsze wiadomo, że takie zestawy działają niesłychanie kusząco. Kocham rajstopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2015 Elegancka odzież prezentowana jest w kilkunastu sklepach mody na stronie www.bardzomodna.pl jest tam dosłownie wszystko od bielizny po dodatki ,torebki i obuwie. Zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoska596 Napisano Październik 11, 2015 Co powiecie na taki zestawik http://byinsomnia.com/kategoria/nowa-kolekcja/celia-blouse ? Strasznie mi się podoba ta buzka, bardzo taka w moim stylu. Na każdą okazję będzie idealna. Mają bardzo dużo fajnych ciuszków, chyba by mi wypłaty brakło jak bym chiała kupić to co mi się podba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka33s Napisano Lipiec 25, 2016 Od jakiegoś czasu pracuję w dużej firmie z branży IT, w której obowiązuje strój formalny (często mam kontakt z klientami). Koleżanka poleciła mi niedawno Butik Lavend (http://lavend.pl/pl/i/Kontakt/15). On usytuowany jest przy ul. Zwierzynieckiej w Krakowie. Mają bardzo duży wybór ubrań typowo biznesowych, dzięki czemu w jednym miejscu można skompletować całą garderobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaa2211 0 Napisano Czerwiec 30, 2017 Ja często zaglądam na https://cosmosmoda.pl/. Można tam znaleźć eleganckie spodnie czy żakiety jak również dresowe sukienki. Nie muszę przeglądać setek stron bo tutaj mam wszystko w jednym miejscu i zawsze na czas. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia54 0 Napisano Lipiec 14, 2017 Całkiem spoko idzież mają na http://believesklep.pl/pl/ . To mała niszowa stronka, ale jak coś robią to robią to porządnie a nie jak w większości sieciówek "made in China" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach