Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natusia127

Parogen

Polecane posty

Gość natusia127

Lekarz przepisał mi Parogen zatanawiam się czy do brac bo skutki uboczne są straszne.Czy ktoś brał jakie macie doświadczenia z tym lekiem??

Gość gość
W przypadku psychotropów zazwyczaj na początku nie będziesz czuła się najlepiej. Przygotuj się na skoki ciśnienia, bezsenność/nadmierną senność, większy apetyt, dziwne uczucie szumu w uszach. Zawsze tak jest, w 90% przypadków. Ale po tygodniu, półtora, organizm przywyknie, nie bój się.

Gość natusia127
Mam małe dziecko i najbardziej boje się że nie będe w stanie się nim opiekowac bo mnie otłumani.

Gość gość
masz depresje,nerwice?

Gość gość
twoje obawy sa jak najbardziej uzasadanione , ten lek przyniesie ci wiecej szkód niż korzyści

Gość natusia127
Mam depresje, nerwice i małe dziecku to naprawde straszne. Boje się że zanim te leki zaczną działac to te dwa trzy tyg będą koszmarem, niestety nie moge liczyc na pomoc rodziny.

używałam ,nie pomógł tylko strasznie mi się chciało spać.Miałam ciało usztywnione ,pojawiły się zaparcia,szczękę mi sztywniało.Kiedyś wziełam pol tabletki efekt podobny.Ja nie polecam.Też się borykam z nerwicą lękową.Przerzuciłam się na ziołowe +witaminy.Np nerwocalm,ostatnio biorę magnez +potas-nawet pomaga.Poczytaj sobie o niedoborze tych składników.Czasem wystarczy uzupełnić niedobory i objawy znikają.Psychotropy to świństwo ale jak już nie ma wyjscia.Ja wyrzuciłam..Też tak mialam po urodzeniu ciągłe stresy nerwy.Cwiczenia dużo pomagają.

Masakra. Strasznie się po tym roztyłam. Nie polecam.

Gość natusia127
Wziełam parogen , wypiłam piwo i biegałam nago po ulicy :(