Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie dzwoniący z ogłoszenia są tacy tępi ?

Polecane posty

Gość gość

dałam kilka ogłoszeń do internetu tzn sprzedaję dwa mieszkania , bo odziedziczyłam w spadku , następnię wystawiłam 4 działki budowlane na sprzedaż bo podzieliłam ziemię i w tym dwie sa zarezerwowane i teraz: dzwoni telefon, odbieram i osoba w telefonie mówi - Ja w sprawie ogłoszenia , czy aktualne ? a ja odpowiadam - ta, w sprawie którego ogłoszenia ? a osoba odpowiada - no to, ktore pani dała ! -ale prosze mi powiedzieć o które ogłoszenie chodzi - a nie wie pani jakie ogłoszenie dała ? To jest najgorszy cymbal jaki zadzwonił, inni jak dzwonią to tak samo- "ja w sprawie ogłoszenia" czy oni nie rozumieją że człowiek może dać wiele ogłoszeń dotyczących róznych rzeczy ? rozumują że jak jeden człowiek to ogłasza tylko jedno ? nie mogą pojąć że trzeba zaznaczyć o jaką nieruchomość im chodzi ? ku/rva debile :O

Gość gość
Sa tepi, ale Ty tez. Zycie ulatwilby tekst "prosze powiedziec o ktore z moich czterech ogloszen chodzi!"

Gość gość
Hehe, Polacy w ogóle są tępi, nie potrafią mówić a potem wielkie pretensje

Gość gość
ale autoreczce słoma z butów wystaje , wyżej srasz niż d**e masz i z takim bucowatym podejściem będziesz tą swoją ziemie po ojcach i chałupy po babkach sprzedawać do usranej śmierci hahahahaha

Gość gość
a ty zazdrościsz bo nic nie masz, musisz wymyslać dogryzanie, no cóż przemilczę twoją frustrację

Gość gość
przynajmniej na spadek po nikim nie czekam jak gnida:D pewnie szampana otworzyłaś i kisiel w majtkach poczułaś na wieść o testamencie :D

Gość gość
Lubie dogryzac :P po prostu chce Ci uswiadomic, ze w przytoczonej dyskusji koles z poczatku nie zrozumial, ale Ty gadalas w tym samym tonie... Nie wiesz, co mam, a czego nie- wiec daruj sobie -nic o mnie nie wiesz :P

Gość gość
Strasznie są w******jace te zakomplesione pisdy, ciągle właza na watki i czepiaja się ludzi.

Gość gość
ja też tak zapytałam, to mi pani powiedziała, że ma kilka ogłoszeń i o jaką ulicę mi chodzi. Co to za problem? Autorka niechcacy po prostu pokazała swój poziom

Gość gość
O jejku, zapomniała języka w gebie tylko.

Gość gość
To Ty zaczelas. Wyzywac rozmowcow od tepakow i cymbalow - a naprawde prezentujesz podobny poziom. Tak trudno znalezc rozwiazanie?

Gość gość
a co ci ludzie to jasnowidze? duch swiety ? skad maja niby wiedziec ze dalas kilka ogloszen no litosci !! tylko ty wiesz ile ogloszen dalas jakbys byla bystrzejsza to bys nie ciagnela tak durnej gadki tylko poinformowala ze dalas 5 ogloszen i prosisz o sprecyzowanie o ktore chodzi wiec kto jest bardziej tepy - ktos kto nie ma pojecia ze dalas kilka ogloszen i nie wyjasnia o co chodzi czy ty ze swiadomoscia jakie ogloszenia dalas dalej kontynuujaca denna rozmowe

Gość gość
ta, zapomniała w gębie jezyka 10razy a potem przychodzi żalić się na kafe, ze to inni sa głupi :P

Gość gość
tak to jest jak troglodyci się do majontkófff dorwą :D ktoś dzowni zainteresowany potencjalny kupiec więc może tą dume schować w kieszeń i wyjaśnić mam kilka ogłoszeń o które Pan/Panu dokładnie chodzi ? Ale nie lepiej coś odburknąć a potem na necie się zalić :D

Gość gość
ale was zabolało tępe pisdy, ojojoj :Db mam kasę a wy musicie brać kredyty na 30 lat i mąż tyra a wy dziecioków pilnujecie, normalnie żyłka wam peknie z tej zazdrości i nawet wyzwiska bo ja mam a ty nie :D ładnie to tak nienawidzieć z tego powodu że nie macie tego co ja ? leczcie sie grube babole siedzące w domu :D

Gość gość
ale wyzwisk a wyzwisk :D hahahaha produkujcie sie bidoki produkujcie dlaczego mnie oceniasz a nie pozwalasz żebym ja cie oceniła tepa kretynko ? napisalas że jedynie co mam w zyciu to majątki ze spadku , skąd o tym wiesz ? mam firme i zarabiam a ty piszesz żebym ja cie nie oceniała bo nie wiem co masz hahahahaha :D jakie nastawienie , "ja mogę a ty nie " uważajcie żeby sie swoją zółcią nie zalać zjadliwe zazdrosne żmije

Gość gość
Autorce zylka w d***e pekla haha

Gość gość
pisz dalej autorko, dajesz dobre świadectwo o sobie. wiekszość ludzi napisało, ze idiotycznie masz pretensje do ludzi, że nie są wróżkami i nie wiedzą jakie ogłoszenia wstawiasz a Ty tylko o pieniądzach. po to ten temat? by się pochwalić? :)

Gość gość
fajne prowo sprzedajesz spadek ? a odczekałaś 5 lat czy masz zamiar ładną sumę wybulić urzędowi skarbowemu ? poza tym gdybyś była tak mądra za jaką się uważasz zleciłabyś sprzedaż komuś z biura nieruchomości, tak robią ci mądrzy i z kasą zamiast wystawiać durne ogłoszenia i gadać z motłochem

Gość gość
i autorka spiertoliła w podskokach to tych swoich firm wymyślonych.....