Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakimi kobietami interesują się zakompleksieni faceci?

Polecane posty

Gość gość
bogatymi i samotnymi

Gość gość
wszystkimi jak leci ale bliżej niż na 5 m nie podejdą

wszystkimi :D a Ci, ktorzy wiedza czego chca, interesuja sie takimi, ktore tez wiedza czego chca :) to juz kwestia samoswiadomosci

Gość gość
Najladniejszymi i najatrakcyjniejszymi - tak samo jak wszyscy inni faceci

Gość gość
tzn podobac to kazdemu sie podobaja atrakcyjni ludzie,chodzi mi o to, z jakimi dziewczynami wchodza w jakies relacje

Gość gość
zadnymi per saldo najbardziej interesuja sie tym zeby ukryc swoje kompleksy

Gość gość
podobaja mi sie przystojni faceci

Gość gość
facec***atrza na wyglad

Gość gość
Takimi co same do nich podejda jak juz zalicza kopa od mniej niesmialych i beda szukaly jelenia na stabilizacje.

Gość gość
Ja w sprawie zabrania mi rzeczy przez waszą parszywą instytucje prawną tj. mój komputer, telefon w którym miałem około 100zl na koncie - dlaczego mi do tej pory nieoddaliscie wy j****e s*******ny nienawidze was, to co do was wszystko pisze niedociera do was mimo że to fakt że okradlisciscie mnie, zrobie wam za to krzywde rozumiecie, całe moje życie zostło spieprzone, nie mam nic do stracenia, byłem i byłbym ładnym chłopakiem gdyby nie to wszystko, kobiety potwory i mezczyzni fagasi zapewniający im byt, niechciałem taki byc, chcialem zwyklej milosci, ale one wszystkie wolą jakis kreatywnych sponsorów. Myślicie że pelnicie jakies świete prawo, nie macie zupełnie pojęcia kto jest skrzywdzony kto zawinił, nie macie wiekszego pojęcia o przemocy psychicznej, pełnicie prawo w którym seksualność może istniec jedynie od 16roku życia, według was istnieje tylko pedofilia, a co wam mówi gerontofilia, jesteście debilami... według was osoba młodsza to ofiara, starsza to pedofil, zwyrodnialec, oprawca, tylko, że te ofiary to d****ary cwaniary które chcą wykorzystac, ale przecież wy nieznacie takiego pojęcia jak d****** jestescie jak obłudne matki żyjące jedynie według własnej interesowności, które wykorzystują pojęcie i podmiot dziecka do czerpania korzyści, nabywania praw. Pozostaje mi sie meczyc ponieważ wiecej słysze i widze jak to co mówią i pokazują, tempym sie lepiej żyje.

Gość gość
takimi, które będą otwarte na znajomość z nim które sprawią, że on poczuje się akceptowany muszą okazać po prostu zainteresowanie tym człowiekiem uśmiechać się do niego, zagadać, po prostu dać mu do zrozumienia że go lubisz i chcesz przebywać w jego towarzystwie

Gość gość
Powiedz mu ze go kochasz za charakter i masz z nim orgazm to Ci sie oswiadczy