Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Czy znacie firme która stworzy mi strone www

Polecane posty

Gość gość

Jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności z otwarciem działalności gospodarczej. Chcę otworzyć sklep z drogerią . Jeszcze przed otwarciem sklepu, chcę żeby profesjonalna firma zajęła się stworzeniem profesjonalnej strony internetowej ( chodzi o grafikę) Chciałabym także żeby ta firma prowadziła moja stronę na serwerze i w razie konieczności natychmiast reagowała. Zuza z Krakowa

Gość gość
ostrzegam tylko, że takie coś to niezły koszt :) zrobienie zwykłej, ładnej strony, czyli grafika + html/php = 1500-2000 zł, im więcej bajerów na stronie i im bardziej profesjonalnie = tym drożej, nie mówiąc już o utrzymaniu takiej strony na bieżąco ;) cena potrafi podskoczyć wtedy do 5000. Jeśli zaczynasz biznes, warto na początek zrobić zwykłą stronę tzw wizytówkową -ceny to jakieś 400-500 zł + Jest też dużo osób zajmujących się grafiką i w ramach non-profit zrobią to za darmo, niestety często-gęsto bywa, że to są żółtodzioby, a efekt ich pracy jest czasem żenująco-marny - w końcu dopiero się uczą.

Gość gość
Polecam agencję interaktywną e-City Vision. Zajmują się tworzeniem stron www, e-sklepów, projektowaniem graficznym, hostingiem i ogólnie pojętym marketingiem internetowym. http://www.e-cityvision.pl

Gość parana6897
Firm jest wiele na rynku, ale dla ciebie powinien być ważny również hosting www. W Netdc cena za rok wynosi jedyne 77,40zł i w tym jest nielimitowana ilość kont pocztowych, baz danych oraz domen. Poza tym dają 200 GB transferu. Tutaj masz do nich kontakt https://www.netdc.pl/serwery-www Taka cena to naprawdę bajka.

Gość Bożena72
Polecam Ci MD. interactive (www.mdinteractive.com.pl). Robili dla nas stronę na rynek niemiecki, jesteśmy bardzo zadowoleni. Ceny mają bardzo konkurencyjne a termin wykonania też był szybki.