Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzuciłam do śmieci czekoladę od teściowej

Polecane posty

Gość gość

bo zawsze daje nam to czego nikt u niej w domu nie chce, mieszka z córką i jej mężem i wnukami nikt nie chciał jeść gorzkiej czekolady to mi dała mysli że jestem taki zul - któremu się daje to co niepotrzebne , głupia krowa :O

Gość gość
A ONA MYSLI ZE ZJADŁAŚ! następnym razem nie przyjmij powiedz ze niech chcesz niech sama wpierdziela:)

Gość gość
Jedzenia do śmieci się nie wyrzuca. Oby Ci nigdy go w życiu nie brakło. Jak tak bardzo tej czekolady nie chciałaś - mogłaś dać chociażby jakiemuś dziecku.

Gość gość
Zulem to ty jesteś. Przecież gorzka czekolada jest dobra. Lepszej jakości niż zwykła. Mogłaś rozpuścić w mleku i wypić jak kakao, polać czekoladą lody, wykorzystać do kawy itp. Zeby o takie pierdoły zakładać wątek!

Gość gość
Autirko jestes tak prymitywna że głowa boli.Ja tylko kupuję dzieciom i sama równiez jadam tylko gorzką czekoladę,wybieram najbardziej gorzie ktore maja nawt ponad 80% kakaa.Dlaczego? ano dlategoze te czekolady mają mało cukru ale są też bardzo zdrowe.Mogą je jadać nawet cukrzycy. Ucz się ucz,zamiast ujadac na tesciową to wujek google ci powie co jest dobre.Poza tym chamstwem jest wziąc i wyrzucić.olałabys gdyby tesciowa rzuciła banknotami 200zł.Wtedy nie lądowałyby w koszu.

Gość gość
gość dziś nie tłumacz tumokowi bo i tak nie zrozumie.

Gość gość
Przecież ten durny temat już był kilka miesięcy temu i to rozpisany na kilka stron, komuś się wybitnie nudzi, czy to moderacja ucieka się aż do tak żałosnych metod, by sprawić wrażenie ruchu na forum????

Gość gość
Widać rozumek masz malutki i na niczym się nie znasz tylko kipisz jadem!

Gość gość
KAKAO się nie odmienia idiotki! Zachwycacie się właściwościami zdrowotnymi czekolady to może pozachwycajcie się trochę słownikiem! Kakaa, matko, jak to w ogóle brzmi...

Gość gość
ja bardzo lubie gorzka czekolade;) moglas dac mi

Gość gość
Uwielbiam gorzka czekoladę, wyrzuciłam a mogłas ja do ciasta dodac , idź ty głupia.

Gość gość
Nie wyrzuciLabym nawet mlecznej milki ktorej nienawidzę , dałbym komus kto lubi. Zero kultury , oby ci kiedys zabrakło jedzenia.

Gość gość
Patrzyłaś na date ważności tej czekolady? Moja teściowa raz w roku kupuje cały karton czekolady, nie wiem ile ich tam może być 50-100 i potem w ciągu roku każdemu daje po jednej z okazji świąt imienin, a za małą mamy rodzine żeby to wszystko rozdała więc zostaje na następny rok. Ale potem kupuje nowe pudło i kładzie pod spód starego i tak cyklicznie. Ma w szafie już cały magazyn czekolad i potrafi nam dać takie 3 letnie ;)