Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim trzeba byc zeby zarabiac

Polecane posty

Gość gość

2000-3000 mc w UK? Np w stolicy (netto rzecz jasna)

Gość gość
NIKT tyle nie zarabia !!!

Gość gość
co ty nie powiesz? kierowcy zarabiają po 40 tys rocznie i nam jednego spedytora (Polaka) w angielskiej znanej firmie przewozowej, który zarabia 65 tys rocznie można! no, ale dla gamoni co nic nie potrafią i nie znają języka nie ma prac pow 1 tys miesięcznie

Gość gość
Np. Ksiegowa, analitykiem finasowym.

Gość gość
Zarobiłam w tym mies. 1700f pracując 3-4h dzienne (średnio, czasem sie pracuje więcej, czasem mniej, a czasem wcale). Trzeba mieć duże auto, internet, znajomośc angielskiego i okolicy w której się mieszka oraz być sprytnym logistycznie, bo od tego głównie zalezy czas pracy, poza tym pracować tak może każdy - nie trzeba mieć specjalnych zdolności.

Gość gość
a tak konkretnie to co robisz?

Gość gość
wystarczy wybic sie nad place minimalna i bez problem zarobisz tyle, ja np zaczynalam jako kelnerka pozniej przerzucilam sie na sprzatanie teraz zarabiam ok 2000 maz jest kierowca zarabia w systemie 4pracujace/ 3 wolne 2500 kwoty na reke po podatku i ubezpieczeniu

Gość gość
Tak konkretnie to nie oddaję swoich pomysłów za darmo:)

Gość gość
Pracuje jako kosmetyczka, pol etatu w angielskim salonie drugie pol dorabiam w domu

Gość iskra_boża
Nie rozumiem po co mnożycie takie wątki. Żeby się dowartościować? Zarabiam 22-25f netto na godzinę, zależnie od zlecenia. Pielęgniarka- Locum Practice Nurse, w GP surgery. Firma zwraca za dojazd i jedzenie. Zmiany do wyboru, nie więcej niż 2 sesje po 4 godziny dziennie. Miesiecznie wychodzi 3500-4000, jeśli chciałoby się komuś pracować 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu. Mnie się nie chce. Mam nadzieję, że zadowoleni jesteście?

Nie rozumiem po co mnożycie takie wątki. Żeby się dowartościować? Zarabiam 22-25f netto na godzinę, zależnie od zlecenia. Pielęgniarka- Locum Practice Nurse, w GP surgery. Firma zwraca za dojazd i jedzenie. Zmiany do wyboru, nie więcej niż 2 sesje po 4 godziny dziennie. Miesiecznie wychodzi 3500-4000, jeśli chciałoby się komuś pracować 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu. Mnie się nie chce. Mam nadzieję, że zadowoleni jesteście?

Gość gość
Kosmetyczka 2000-3000??? Buahahahaha

Gość gość
2000 funtów na rękę. zakupowiec. nie w stolicy.