Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja cipka do oceny

Polecane posty

Gość gość

zartowałam debile, tylko na takie tematy wchodzicie z***ańce...! jak kobieta poprosila o rade co zrobic gdy bolą ją stawy to odpowiedzi ma 0 ! a moge sie zalozyc , że wiele ludzi mogloby jej cos doradzic. korzystam dosyc czesto z tego forum, ale jak widze takie tematy jak teraz mój to k***ica mnie bierze :o

Gość gość
jestes super, masz rację ! ale wiesz co będzie? nikt sie tu nie wpisze, że niby nikt nie wszedł:D Pozdro :)

Gość gość
no pewnie tak będzie:) Zamiast z kulturą wymienic sie zdaniem na pozyteczne, mądre tematy to najwiecej odpowiedzi jest obleśne pytania typu "znów sie masturbowałam"...:o to jest żenujące, dziewczyny mnie to byłoby wstyd przed sobą zakładając taki temat :o troche kultury, troche szacunku...

Gość Pener z klasą
Jestem :D a na stawy to tylko ruch ;)

Gość gość
głupia cip ka z ciebie i wyjezdzasz tu ze stawami

Gość gość
Ojejku nie ma Cie co w*****ac tylko takie tematy, wszystko dla ludzi, a cipki lubie ogladac, ot wielkie mecepyje! O stawach nie czytalam ale na inne tematy sie natknelam i napisalam cos od siebie, na pocieszenie albo rada rzucilam. Mnie najbardziej wkurzaja bluzgi w strone autorek na macierzynskim, czasem to istne przegiecie, az zal sie robi ze wiekszosc pisza kobiety, matki. Kobieta kobiecie wilkiem! Dzisiaj blysnelam tez haslem "Szczesliwa matka to zywe dziecko!" bo plakac mi sie chce jak slysze o kolejnej straszndj zbrodni na dziecku :(

Gość gość
i dlaczego od razu debile ?? ty taka jestes bo debilny post zakladasz

Gość gość
A jeszcze sobie tak pomyslalam ze moze tutaj kulturalnie porozmawiamy skoro zawiedzeni zawartoscia uciekna?

Gość gość
Dobra to pokaż i cipke i stawy