Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też macie głupkowate znajome, które kopiuja wasz styl?

Polecane posty

Gość gość
od zawsze tak mam, mimo ze nie ubieram sie jakos mega super modnie, tylko w swoim stylu. Niektóre na bezczela, w pracy sa juz ze 2 kopie mnie, tylko nieudane :)

Gość gość
Na tyle oryginalnie się ubieram, że żadna ze znajomych nie ma ani odwagi ani możliwości żeby mnie skopiować.

Gość gość
Myślałam ,że tylko ja mam ten problem. Mam taką znajomą która idąc ze mną na jedna imprezę poszła do domu się przebrać żeby być tak samo ubrana.Mamy po 30 lat .Jak gdzies razem będziemy to ją okłamuje w co się ubiorę do ostatniej chwili,ostatnio tak ją oszukałam jej mina bezcenna :)

Gość gość
Często zmieniam fryzurę i kolor włosów. Moja szwagierka po tygodniu robi sobie taką samą. W końcu przestałam farbować włosy,mam ładny swój naturalny kolor, a ona ma połowę siwych :D

Gość gość
Nie, za dziwacznie się ubieram :D

Gość gość
Tak. I nie podażam za moda, ubieram się klasycznie.

Gość gość
No to przeciez najlepszy komplement, ze ktos was kopiuje! A i tak nie bedzie wami, wiec o co sie martwic??

Gość gość
moja szwagierka mnie tak kopiuje, dodam ze ja mam 22 lata a ona 30.... i jest ode mnie o wiele bogatsza, wiec mogla by zdecydowanie wiecej wydawac na ciuchy, a i tak kopiuje wszystko co ja nosze, nawet glupia bluzke ktora nosze tak o, po domu na przyklad, ze juz nie wspomne o bardziej wyszukanych ciuchach lub butach...

Gość gość
Wieśniary i zazdrośnice.