Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyczka, fryzjer Piaseczno

Polecane posty

Gość gość

niedawno przeprowadziłam się do Piaseczna pod Warszawą. nie znam jeszcze okolicy i chciałam was zapytać czy znacie tutaj jakies salony kosmetyczne, fryzjerskie? Sylwester sie zbliża, chciałabym mieć juz coś na oku. dzięki :)

Gość gość
mam zaufaną fryzjerkę w Piasecznie do której chodzę już od dłuższego czasu. Fryzjerka pracuje w centrum kosmetycznym http://www.ckesthetica.pl/ przy ul. Puławskiej, łatwo do nich trafić. Tam oprócz salonu fryzjerskiego jest też centrum kosmetyczne, w którym wykonywane są różne zabiegi modelujące i podkreślające urodę. Lubię tam chodzić bo można się zrobić na bóstwo od stóp po fryzurę :)

Gość gość
Link chyba nie dziala, w googlach mozesz sprawdzic, Ewa Wysakowska, z czystym sercem polecam:)

Gość gość
Haha ja tez zdecydowanie polecam Ewę Wysakowska, przyjmuje w Mąke me beauty w Piasecznie i prywatnie. Zwiedziłam chyba wszystkie kosmetyczki w Piasecznie i okolicach przez lata, aż trafiłam do Ewy i jestem jej wierna na zawsze! :)

Gość Sklep wysyłkowy
Ponieważ temat dobrego fachowca jest ważny, to mogę polecić dobrego prawnika z Piaseczna, który pomógł mi w odzyskaniu zapłaconej zaliczki firmie, która potem wymigiwała się z wykonaniem usługi. Potem korzystałem jeszcze raz, bo prowadzę sklep i mialem problem z jednym z odbiorców. Tutaj są namiary: http://prawnik-piaseczno.pl

Gość gość
podbijam, up up

Gość gość
Jesli chodzi o Piaseczno, to sprawdziłam kilka kosmetyczek i uważam, że najlepszy salon kosmetyczny to Salon Hana. Polecam tam szczególnie cudne zabiegi na ciało , także te wyszczuplające. Zabiegów na twarz nie testowałam za dużo, więc nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Salon jest bardzo profesjonalny , miłe panie, porządnie zrobione zabiegi no i jest czysto i higienicznie. Niby podstawa, ale czasem mam wrażenie, że nie wszędzie jest to priorytetem ;/ . Ten salon jest na Orężnej, jak się jedzie Jana Pawła i przejeżdża przez tory. Jakbyście mieli problemy ze znalezieniem:, tu jest adres itp: http://www.salon-hana.pl/kontakt

Gość Kasiulkaa8754
Hej, ja polecam bardzo Estetyka Day Spa w Piasecznie! Chodzę tam i do fryzjera i na mani/pedi a czasem jakiś masażyk dla relaksu :D bardzo profesjonalna obsługa, zawsze wychodzę stamtąd zadowolona, ceny są przystępne, polecam! tu macie ich stronę jak coś ;) http://sienkiewicza.estetyka-dayspa.pl/

Gość Emila35
Ja w Piasecznie chodzę tylko do estetyka day spa. Mają tam wiele różnych zabiegów, wszystko wykonują profesjonalnie za na prawdę rozsądne pieniądze. Najczęściej korzystam z mani hybrydowego i jest mega trwały

Gość gość
Znam salon HANA w Piasecznie i mieści się on na Orężna 20. Jestem zdania, że świadczą bardzo profesjonalne usługi z zakresu kosmetyki. Ostatnio byłam u nich na zagęszczaniu rzęs i zrobili mi to doskonale.

Gość Mikra

Beauty Bar na Ogrodowej w Józefosławiu 🙂 ja zdecydowanie polecam. Mają tam fajne ceny i panuje naprawdę spoko klimacik.

Gość Iza
Dnia 26.05.2019 o 21:01, Gość Mikra napisał:

Beauty Bar na Ogrodowej w Józefosławiu 🙂 ja zdecydowanie polecam. Mają tam fajne ceny i panuje naprawdę spoko klimacik.

potwierdzam!!! Pani Beata to prawdziwa specjalistka. Doradzi odpowiedni zabieg, stworzy fajną atmosferę. generalnie ja to zawsze wychodzę stamtąd zadowolona 🙂