Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen o tym że kobieta która mi się podoba mnie ignoruje i zmienia fryzure.

Polecane posty

Gość gość

Z długich blond pasemek się ścięła na krótką fryzure sięgającą podbródka i jesze jakąś grzywke miała zaczesana na bok w kolorze rudym wchodzącym w brąz. We śnie było tak że przestala mi się podobac i mnie ignorowala i mimo że przestalo mi na niej zalezec to bylo mi strasznie smutno ze ma mnie gdzieś. Caly dzien dzisiaj jestem przygnebiony i się schizuje przez ten sen :( jsk to zinterpretować?

Gość gość
kiedy ja ostatni o widzialeś ? :D

Gość gość
Okolo tydzień temu a co?

Gość gość
poslała energie tobie ze nie podoboasz jej się,sprawdz jeszcze czy na prawdę nie zmieniła feryzury

Gość gość
podobno w snach ścięcie włosów oznacza śmierć.

Gość gość
to co dokładnie się śni jest mało istotne, ważniejsze jest to jakie towarzyszą ci emocje w danej sytuacji. ponieważ sny zazwyczaj demaskują nasze skrywane odczucia i emocje. podam przykład. kiedy urodziłam dziecko śniło mi się że do łóżeczka mojej córki ciągle wchodzi słodki pluszowy króliczek który potem pokazywał zęby, podduszał moja córkę i próbował ją wyrzucać z łóżeczka. walczyłam z tym królikiem zacięcie, ale on się nie poddawał, był mały i bardzo zwinny. moja córka ciągle płakała i cierpiała, groziło jej niebezpieczeństwo, a ja nie mogłam jej jako matka ochronić, nie umiałam o nią walczyć chodź się bardzo starałam. w rzeczywistości był to okres, kiedy teściowa (z którą mieszkamy, a która wtedy mnie bardzo irytowała) ciągle do nas przechodziła i wmawiała mi że źle opiekuję się dzieckiem. starałam się z teściową grzecznie rozmawiać, mój mąż tez nie raz zwracał jej uwagę a ona ciągle swoje. bywała u nas 20 razy dziennie (aż doszło do awantury). owy sen pokazywał jak bardzo chcę walczyć o to co dla mnie było wówczas najważniejsze, ale nie radziłam sobie, a motyw dziecka w śnie... wiadomo. wtedy nic poza nim nie widziałam, więc i na sen się przerzuciło. powodzenia w analizowaniu swoich snów:)

Gość gość
Śmierć to jakby się jej przysnilo że ścięła włosy a nie jak mi się śni. Nie piszcie glupot. Podobno w piątki śni się na odwrót. Czyli jak mnie we śnie ignorowala tzn. że na jawie tęskni :D

Gość gość
przeinaczasz celowo.to by cie Przyśnilo się normalnie jakby co a nie tak.Pewnie ona w ogóle o tobie nie interesue się nie mysli a ze snu widać ze lecisz tylko na jej wyglad co raz ta raz tak-nic trwalego . Wierzysz w telepatie? to znak że brak wzajemnosći i ignorancja

Gość gość
starczy że zapytasz sie jej przy kolejnym spotkaniu i przekonasz sie ,gdyby tęsknila to by byla z was para

Gość gość
Negatywne uczuia ze snów nie wróżą nic dobrego Ja też wierze w telepatie Od ciebie jest myślenie o niej , od niej znak że ma dosc twojego myślenia i nie jest zainteresowana Zmiana fryzury to kamuflaż żeby sie odciąc od ciebie i żebys dal jej spokój . Chce zniechecić cie do siebie

Gość gość
Negatywne uczuia ze snów nie wróżą nic dobrego Ja też wierze w telepatie Od ciebie jest myślenie o niej , od niej znak że ma dosc twojego myślenia i nie jest zainteresowana Zmiana fryzury to kamuflaż żeby sie odciąc od ciebie i żebys dal jej spokój wiec zmienia fryzure żbys jej nie rozpoznal . Chce zniechecić cie do siebie nie korzystna zmianą

Gość gość
Ale ona mnie lubi! Maca mnie, uśmiecha się do mnie więc jak to jest?

Gość gość
Ale ona mnie lubi! Maca mnie, uśmiecha się do mnie więc jak to jest?

Gość gość
Up

Gość gość
Up