Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maturzystka96

suknia24.pl

Polecane posty

Go艣膰 maturzystka96

Dziewczyny czy kt贸ra艣 z Was zamawia艂a jak膮艣 sukienk臋 na stronie internetowej suknia24.pl ? Znalaz艂am wymarzon膮 sukni臋 na studni贸wk臋, jednak serwis odpisa艂 mi, i偶 suknie s膮 szyte w Szanghaju, wi臋c jedyne co mi si臋 nasuwa na my艣l to... japan style... Suknia kosztuje 400z艂 + przesy艂ka wi臋c nie chc臋 si臋 naci膮膰... Poni偶ej za艂膮czam link do sukienki, mo偶e akurat kt贸ra艣 z was mia艂a do czynienia z t膮 firm膮 a mo偶e kto艣 posiada t膮 sukienk臋 i ma jakie艣 realne zdj臋cia. Mile widziane r贸wnie偶 propozycje dobrych krawcowych z Lublina, kt贸re uszy艂yby tak膮 sukienk臋 w cenie do 500z艂 :) Link do sukienki : http://www.suknia24.pl/pasy-linia-a-szyfon-sukienka-wieczorowa-fc001.html Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszystkie odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JustyskaR
Nie polecam. Zam贸wi艂am tam sukienk臋. Dosta艂am chi艅ski bubel w og贸le nie podobny do sukienki na zdj臋ciu - ani rozmiar, ani fason, ani nawet kolor. Odes艂a艂am i poprosi艂am o zwrot pieni臋dzy. Napisali, 偶e je艣li nie jest uszkodzona, to pieni臋dzy nie zwr贸c膮. Potem mnie zablokowali, tzn. nie mog艂am ju偶 wysy艂a膰 maili na ich adres. Numeru telefonu te偶 偶adnego nie ma. Zwr贸ci艂am si臋 o pomoc do rzecznika praw konsument贸w. Dopiero po jego interwencji dosta艂am zwrot pieni臋dzy. A kwoty wcale nie s膮 ma艂e, wi臋c lepiej nie ryzykowa膰 z zakupami na tym portalu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostrzegam przed zakupami na portalu suknia24!!! Zam贸wi艂am pi臋kn膮 kreacj臋, a co otrzyma艂am??? otrzyma艂am bubel i to w najgorszym wydaniu na dodatek uszyty gdzie艣 tam w Szanghaju!!! Oczywi艣cie pani odbieraj膮ca bardzo pokr臋tnie udziela informacje na temat gdzie jest to szyte

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety ja te偶 mam podobne do艣wiadczenie z tym sklepem sukienka 艣mierdz膮ca jak膮艣 chemi膮 strach zak艂ada膰 zupe艂nie inny rozmiar ni偶 zam贸wi艂am cho膰 dop艂aca艂am za szycie na miar臋 kity. Sukienki 艂adnie wygl膮daj膮 ale tylko na zdj臋ciu. I te偶 zosta艂am zablokowana po wcze艣niej wmawianiu mi 偶e to dziwne bo tylko ja jestem nie zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 zam贸wi艂am stamt膮d sukienk臋 na studni贸wk臋, dosz艂a w innej barwie ni偶 zam贸wiona, rozmiar si臋 nie zgadza艂, a same przer贸bki w Polsce kosztowa艂y mnie 200z艂. Poza tym by艂am zmuszona zap艂aci膰 95z艂 za to, 偶e sukienka utkn臋艂a na odprawie celnej. Sklep nie pokry艂 tych koszt贸w. TRAGEDIA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatka7722
witam ja w艂a艣nie otrzyma艂am moj膮 suknie 艣lubn膮 z suknia 24 i to w nieca艂e 3 tyg od zam贸wienia, co prawda ba艂am si臋 co mi przyjdzie ale jestem mi艂o zaskoczona jest identyczna jak na zdj臋ciu ^^ polecam w 100%!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupuj臋 sukienki na http://allinside.pl/. Raz tam kupi艂am i wpad艂am, kupuj臋 na艂ogowo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zam贸wi艂am sukienk臋 na moj膮 studni贸wk臋, sukienka okaza艂a sie pi臋kniejsza ni偶 na zdj臋ciach, le偶a艂a rewelacyjnie, wymiary dok艂adnie takie jakie zam贸wi艂am. Gdyby kto艣 chcia艂 widzie膰 zdj臋cia, prosz臋 pisa膰 naa maila natalia.nice@wp.pl. Ch臋tnie si臋 nimi podziel臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupowa艂am sukienk臋 wieczorow膮 i by艂a taka sama jak na zdj臋ciu! Pani odrazu powiedzia艂a, 偶e suknie nie s膮 szyte w Polsce tylko w Szanghaju. Polecam! Wkr贸tce zamawiam nast臋n膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 powy偶sze wypowiedzi wida膰 偶e s膮 wypowiedzi膮 samego sklepu! Kogo chcecie oszuka膰?? Zdj臋cia kt贸re wystawiacie s膮 ukradzione z ameryka艅skich stron gdzie te sukienki kosztuj膮 ponad 1000z艂 !! Dziewczyny nie dajcie si臋 nabra膰 zdjecia 艣ci膮gni臋te z Mori Lee, La Femme, Sherri Hill itp. To zwyk艂e oszustwo niech wystawi膮 swoje real foto tego co wysy艂aj膮 do klient贸w tak jak robi膮 to inne Polskie sklepy. Dziewczyny nie ufajcie takim zdj臋ciom 艣ci膮gni臋tym z zagranicznych stron! Szkoda waszych pieni臋dzy lepiej zakupcie co艣 co jest sfotografowane u nas przez samego sprzedawc臋, lepiej kupi膰 troch臋 skromniejsz膮 sukienk臋 i dosta膰 tak膮 jaka jest na zdjeciu zrobion膮 przez polski sklep ni偶 zakupi膰 pi臋kne zdj臋cie i dosta膰 tandet臋 nie wart膮 40z艂 szmate.

Udost臋pnij ten post

O, to dobrze wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odradzam kupowanie na tej stronie Tydzie艅 temu przysz艂a mi sukienka za 400 z艂. Zupe艂nie inna ni偶 na zdj臋ciu i w dodatku zak艂adki na przodzie porozrywane. Dodam 偶e musia艂am dop艂aci膰 200 z艂 op艂at celnych bo sukienka zosta艂a zablokowana na lotnisku. Panie bardzo nie ch臋tnie odpisuj膮 na maile o reklamacje dopiero po trzeciej wiadomo艣ci mi odpisa艂y. Jednym zdaniem: szkoda pieni臋dzy na te sukienki !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupy w sieci niestety zawsze wi膮偶膮 si臋 z ryzykiem, szczeg贸lnie je偶eli nie mamy mo偶liwo艣ci obejrzenia prawdziwego zdj臋cia produktu. Ja zazwyczaj w takim wypadku po prostu rezygnuj臋. Je偶eli szukacie markowych sukienek zajrzyjcie tutaj - http://www.kodymody.com/pl/sukienki-cs , dobrym rozwi膮zaniem mo偶e okaza膰 si臋 te偶 uszycie sukienki u krawcowej, wcale nie wychodzi drogo, co wi臋cej samemu mo偶na wybra膰 materia艂 i kr贸j. Wsp贸艂czuje Wam dziewczyny, bo wyda艂y艣cie sporo pieni臋dzy;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariczkadd
Ja kupuj臋 ciuchy na byInsomnia i nigdy nie by艂o problem贸w. Znam jako艣膰 marki i wiem, czego mog臋 si臋 spodziewa膰. Ostatni zakup ta sp贸dnica http://byinsomnia.com/kolekcja/wiosna-lato-2015/lottie-skirt - niby prosta, a z odpowiednimi dodatkami i bluzka mo偶na stworzy膰 cuda - kwestia wyobra藕ni. Zajrzyjcie do nich do kolekcji sukienek - te偶 wygodne i pseudo banalne, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na szcz臋艣cie mi szybko zwr贸cili pieni膮dze Po wys艂aniu na maila skanu nadania paczki z sukienk膮 i numeru konta na nast臋pny dzie艅 pieni膮dze mia艂am na koncie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eindia
Mialam zamiar zamowic sukienke bo wygladaj膮 przepieknie (na zdjeciach) ale cos mnie tkn臋艂o i srawdzi艂am opinie o tej firmie. Teraz juz wszystko jasne. Poza tym podpadajace jest, ze kosztuj膮 po艂ow臋 tego, a nawet jeszcze mniej, ni偶 w stacjonarnych sklepach z podobnymi skukienkami, dlatego 艂atwiej jest ulec pokusie i wtopic kilkaset z艂otych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MadziaSka89
Znam sklep z podobnymi sukienkami, ale oni wysy艂aj膮 w 24h i maj膮 taniej. A na sukienk臋 ze strony z tematu trzeba czeka膰 ponad 20 dni, nie licz膮c ju偶 tego, 偶e rozmiar mo偶e okaza膰 si臋 z艂e dobrany. Wed艂ug mnie zamawianie z takiego sklepu mija si臋 z celem. Je艣li, kt贸ra艣 z was szuka sukienek o podobnych krojach, to polecam zajrze膰 do sklepu internetowego www.lejdi-sklep.pl Kupowa艂am ju偶 u nich wiele razy i nie by艂o problem贸w ze zwrotem lub wymian膮 sukienek. Tak jak pisa艂am wy偶ej wysy艂ka w 24h, wiec troch臋 szybciej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
http://www.boomoo.pl/ 艢liczne, stylowe sukienki, sweterki, body, tuniki, bluzki i bluzy wyprodukowane w Polsce i Unii Europejskiej z wysokiej jako艣ci materia艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona24niezdecdujesie
ja w艂asnie zadzwoni艂am pod numer kt贸ry wyra藕nie jest podany na stronie suknie24.pl ( jak chcesz sie skontaktowa膰 to pod komenatrzem masz ten nr pozatym ja te偶 nie ufam na allegro to samo i wprost spyta艂am czy to chi艅skie pani powiedzia艂a 偶e tak 偶e dochodzi masz 30 dni i 偶e jesli jest odprawa celna to doplacasz masz 100z艂 i normalnie przy zakupie masz czerwonymi literami 偶e to pokrywa osoba kupuj膮ca suknie ale szczerze powiem chyba si臋 nie zdecyduje widz膮c po komentarzach estem grubsza i jak mam bra膰 co艣 na wymiar a ma mi przyj艣c nie to co trzeba to dzieki wole doplacic z 300-400z艂 i poszuka膰 albo pojechac z warszawy do krakowa po t膮 suknie ni偶 przez miesi膮c sie martwic czy co艣 dojdzie a jak dojdzie czy bedzie wporz膮dku bez sensu nie korzysta艂am ale po rozmowie z pani膮 tel kt贸ra sie zacina艂a i jak by by艂a przestraszona chyba sobie odpuszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taka sama sukienk臋 co mi si臋 podoba艂a znalaz艂am na alli express za 50 z艂 a tutaj z przeceny z ponad 1000 z艂 na 500 z艂!! I do tego na alli sa wystawione zdj臋cia jak faktycznie ta sukienka wygl膮da.. A wygl膮da jak szmatka :-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika Beba

Ja polecam oczywiscie sukienka byla zamawiana na moja studniowke ale przyszla prawie identyczna jak na zdjeciach moze gdyby miala jeszcze jedna warstwe tiulu bylaby w 100% taka sama :) w kazdym razie ja polecam

Udost臋pnij ten post