Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 lata brak dzieci i męża

Polecane posty

Gość gość

czy powinnam się martwić o siebie?

Gość gość
Chyba jaja sobie robisz, przeciez to najpiekniejszy wiek! Chyba ze Twoim jedynym celem i zalozeniem w zyciu jest maz i dzieci no to faktycznie mozesz sie czuc niespelniona. Ja w kazdym razie w tym wieku korzystalam z zycia, wolnosci, czerpalam garsciami, poznawalam ludzi, miejsca zwiedzalam, kochalam kilku facetow tak mi sie wydawalo hehe, szukalam ciekawej pracy i mialam w planach jeszcze wiecej! Dzieci i maz dopiero ok 30, mimo ze meza poznalam w wieku 19 lat :)

Gość gość
j******a wiesniara z pipidowy :O wstyd mi za takie kobiety

Gość gość
Autorko gdzie Ty mieszkasz :O

Gość gość
to co ja mam powiedziec mając 26 lat? ?? Kobieto ani myśl mi o ślubie nie przeszła przez głowe choć mam faceta od 2 lat. Po co mo to? Jestem młoda, czas na wyszalenie sie pozycie, wyjścia i nie mówie o jakiś omprezkach melanżu bo za stara jestem,ale na piwo,kawe, kino, teatru,siłownie, basen ..jak teraz nie pojde to kiedy? Zaobrączkować się zdążę i dzidziusia urodzić nawet dwójka jest w planach ale za jakie3/4 lata nie wczesniej. I nie oceniaj mnie ,że jestem egoistką bo na wszystko w zyciu jest czas. Będzie rodzina będe siedzieć w domu i sie tym cieszyć, jednak wszystkiego trzeba spróbować teraz jest czas na dorosła WOLNOŚĆ !