Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzialam olowek i zaczelam rysowac.. oto efekty

Polecane posty

Gość gość

Próbowałam narysować kol, jednak zacząłem od włosów, bylo trudno, bo miała dziwne fale na końcach, takie grube i trudno to narysować, to był po prostu 1 dziwny lok, ale nieważne. Rysowałam szybko, bardzo i nawet twierdze, ze nie poszło mi zle i jestem w szoku. Ale to tylko moje wrażenie. Jeśli ktoś jest ciekawy i oceni dam zdj. Ps. Mam 13 lat

Gość gość
Rozwijaj sie, naprwde warto

Gość Palikarp
dobre to jest , rysuj i podsyłaj tu swoje projekty na Kafe

Gość gość
Super,naprawdę.Warto wykorzystać talent.

Gość gość
JAK WZIĄŁAŚ to 'dobrze' w paszczu czy w o***t

Gość gość
Lal

Gość gość
Naprawdę wam sie podoba? Nigdy nie rysuje, no chyba ze z nudów na lekcjach w zeszycie jakieś bazgroły. kazdy jest zdziwiony, bo rysuje w niezwykle szybkim tempie, tzn. nie poruszam powoli długopisem, bo mimo iż mogłoby sie wydawać, ze im bardziej sie staramy tym ładniejsze wychodzą linie to wcale tak nie jest, linie są nierówne wtedy, dlatego rysuje mega szybko i zazwyczaj nie myślę co rysuje tylko w trakcie coś mi do głowy przychodzi, można powiedzieć, ze 'samo sie rysuje'

Gość wsiowygupek
super . dobrze rokuje. Pozdrawiam

Gość gość
Słuchaj. Rysuj, rysuj i rysuj, masz bardzo fajna linie, a kto wie, może kiedyś będziesz artysta? Trudno uwierzyć, ze nigdy sie nie uczylas rysować, żadne zajęcia, nic?

Gość gość
Nic.. Przysiegam

Gość gość
Świetnie rysujesz ,masz talent, rozwijaj to, ćwicz reke tak żebyś mogła stawiać dowolne kreski bez problemu

Gość gość
Ale nie lubie rysować szkiców.. Wole postacie do kreskówek, coś w tym stylu

Gość gość
no w porządku narysowane, rozwijaj się ja co prawda rysuję lepiej dużo ale ja lubie sobie z nudów pobazgrolić więc jestem wyszkolona ;-) Ale powiem wam coś: Kiedyś jak miałam 20 parę lat to tak z nudów postanowiłam narysować kilka portretów ołówkiem ale takich wiecie 100% odwzorowanie danej osoby, ale wtedy nie wiedziałam, że umiem bo nigdy czegoś takiego nie robiłam i wyszły mi idealnie, wszyscy byli zszokowani i ja też, ale jeden portret to były 2 h pracy więc po 4 portretach dałam sobie spokój i moja umiejętność jest niewykorzystana kompletnie, bo umiem a nie rysuję i to przykre ale trudno ;-)

Gość gość
Wiesz.. nie możesz po jednym rysunku ocenić, czy rysujesz lepiej od autora. Poza tym jestes dużo starszy/a, autorka jest mlodziutka, ma czas żeby sie rozwijać. Nie dajesz jej motywacji, pisząc, ze masz mega talent, a nie wykorzystujesz go kompletnie, to tak jakbys napisała jej żeby sie nie rozwijała bo i tak tego nie wykorzysta. Chyba mogłaś sobie darować te informacje narysuj coś jeszcze, ale posiedz nad tym trochę, kto wie, może masz talent na poziomie Matejki czy da Vinci? Hehhe wszystko mozliwe

Gość gość
Nie wiem, co miałabym narysować Ale do tego nie tyle, ze trzeba mieć wycwiczona rękę, co trzeba mieć wyobrazie. Jedna nauczycielka prosi mnie, żebym sie nie zmarnowała jeśli chodzi o rysowanie i pisanie. Kiedyś poprosiła mnie, żebym narysowala taki obrazek do gazetki Postaralam sie i był naprawdę super. Dajcie temat i narysuje coś:) bo mogłabym coś narysować, tyle ze nie wiem co.. :/ Niby najmniejszy problem, a okazuje sie największy.

Gość gość
Może coś na Halloween?

Gość gość
O nie nie