Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BETKA2402

odchudzanie relacje i poglady

Polecane posty

hej Jestem tu nowa i zapraszam wszystkich którzy od dziś (i nie tylko) jak ja postanawiają zrzucić zbędne kilogramy. Od zawsze borykam sie z moimi ogromnymi kragłosciami. Wiele razy sie odchudzałam , ale po jakims czasie efekt jo-jo hi hihi...., Jak sie zmobilizuje potrafie schudnac , ale ostatnich kilka prob mi sie nie udało, wiec pomyslałam o o forum -ze bedzie mobilizacja z wami dziewczyny wiec zaperaszam do mojego watku

ja próbuje od maja i nic moja waga jest za dużo o 5 kg. Nie mam motywacji no i oczywiście nie posiadam silnej woli... a gdy zaczynam ćwiczyć po chwili czuje że już nie mogę i odpuszczam, a jeść uwielbiam, jedzenie jest jedyną przyjemnością w moim nędznym życiu, słodycze osładzają mi szare dnie a tłuste potrawy dają powera do działania...

tez uwielbiam jeśc i dlatego moje proby juz od ok 2 lat spełzaja na niczym, ale mam ogromna ochote tym razem wiec moze wytrwam , a Twoje 5 kilo to nic w porownaniu z moimi kilogramami, doprowadziłam sie do okropnego stanu i dzis mówie dośc-wiec zachecam moze razem damy rade ?

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość mi§ka
BETKA 2402 na jakiej diecie zamierzasz być?

Gość mi§ka
Mogę się dołączyć? Tylko ja chciałam zejść trochę poniżej 1000 kcal bo nie ukrywam zależy mi na czasie ;) Ile masz do zrzucenia ?

Gość gość
betka co to znaczy wlasnych upodoban? :)

Gość gość
???

Gość mi§ka
Jesteś już na tej diecie czy dopiero będziesz? Ja zaczynam od jutra :)