Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybym miała mieć robola i debila wolałabym być starą panną

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
I uwierz mi, z takim pogardliwym (=zakompleksionym) podejściem, będziesz nią :D

Gość gość
tez nie widze sensu wiazania sie z byle kim ;) nie kazdy bierze co leci i raczej nie swiadczy to o kompleksach - wrecz przeciwnie

Gość gość
Właśnie uszczęśliwiłaś jakiegoś robola. Nie będzie musiał marnować życia z pustakiem. Idź do Starbucks'a, tam znajdziesz jakąś korporacyjną metroseksualną ciotę krótko przed burnoutem

Gość gość
potwór nie potwór wazne ze jest otwór

Gość gość
A co panienka w życiu osiągnęła że takie wymagania?

Gość gość
A co panienka w życiu osiągnęła że takie wymagania? Robię glębokie gardło , połykam , mam bloga i konto na facebooku ..

Gość gość
a kto Ci wtedy ptaszka do dziupli wpuści?

Gość gość
Takie osiągnięcia to co druga Rosjanka ma. Tylko wyglądają przy tym jak milion dolarów.

Gość gość
gość dziś tez nie widze sensu wiazania sie z byle kim nie kazdy bierze co leci i raczej nie swiadczy to o kompleksach - wrecz przeciwnie Przybij piątkę.

Gość gość
gość dziś Takie osiągnięcia to co druga Rosjanka ma. Tylko wyglądają przy tym jak milion dolarów. Jedna na 1000 :D

Gość gość
Tak i przepiękna Rosjanka zechce polskiego robola i debila.

Gość gość
Czy zechce czy nie to inna sprawa. Pytanie brzmiało co panienka w życiu osiągnęła że takie wymagania? Bo fajną dupę i głębokie gardło to co druga tirówka ma...

Gość gość
Chodzisz na tirówki? :D to są kobiety dla ciebie.

Gość gość
a co ma bycie robolem do debilizmu? debilką jesteś ty będąc tak płytką i ograniczoną

Gość gość
Żeby chociaż ten robol, czy debil ciebie chciał :-D Zwykle tak wysoko się cenią dna i pustaki! Z takim podejściem 100% stara panna :-D

Gość gość
To się Polaczki robolki oburzyły

Gość gość
i czemu krytykujecie autorke? nigdy nie obracalam sie w srodowisku robotniczym ale na studiach w wakacje złapalam prace w fabryce w UK. nie bylo tam zadnego interesującego faceta. prawie sami bezzębni alkoholicy, alimenciarze, recydywisci po wyrokach. jaka normalna kobieta sie takim zainteresuje?

Gość gość
taka prawda, ze do uk wyjechala patologia bez perspektyw, nawet po kilku latach wiekszosc z nich ani troche nie zna jezyka. czy to jest material na faceta? jak zalozyc rodzine z kims kto zapieprza caly dzien za minimalną pensje a jego jedyne plany na przyszlosc to upoc sie w weekend?

Gość gość
Dla niektórych to jest cool :D

Gość gość
Normalna to znaczy jaka? Taka wykształcona co jedyne co wykłada to włoszczyznę w warzywniaku i to tylko godzinę dziennie bo w domu babcia pilnuje nieślubnego dzieciaka? Bo zazwyczaj takie właśnie "wyżej s r a j ą niż..." Księżniczki po przejściach..

Gość gość
Nie, takie jak opisałeś są waszym targetem.

Gość gość
Ja jestem murarzem, moja żona po ekonomii siedzi w okienku w banku, zarabiamy podobnie, ona 5000, ja trochę więcej. Znakomicie nam się żyje, od ślubu minęło 11 lat. I nie jestem alkoholikiem bez zębów, czy innym elementem... Studia to dużo, ale nie wszystko :-)

Gość gość
Ja też.

Gość gość
Czołem panowie murarze. Studenciaki nie rozumieją, że każdy zawód jest potrzebny, a chyba to już było o ile się nie mylę w elementarzu :-P Gdyby nie wy, to w czym by mieszkali? W lepiankach ze słomy i z g****a, pod warunkiem, że potrafili by sobie ulepić :-)

Gość gość
No jakby chcieli to by ulepili, ale taki murarz by nie zoperował np.

Gość gość
No z całym szacunkiem, ale ten "robol", jak piszesz, może zarobić nawet 5000zł. Pamiętaj, że dzięki pracy "roboli", masz nie tylko czyste ulice, pojemniki na śmieci, ale też chodniki, pełne półki w sklepach, sprzęty elektroniczne i wszystkie dobra, kóre Cię otaczają. Sama zatrudniam tych tzw. roboli i powiem Ci, że wielu z nich jest wartych więcej od Ciebie. Nie obrażaj ludzi pracy. Nigdy. Gdyby nie praca fizyczna, nie byłby potrzebny żaden z nas wykształciuchów.