Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieplanowana ciężka kiedy przychodzi miłość do tego dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 1,5 rocznego syna. Wpadliśmy. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Obecnie zero uczuć to tego dziecka. W poprzedniej ciąży cieszyłam się od samego początku, czekaliśmy na tą ciążę pół roku. A teraz nic nie czuje do tego dziecka. Kochane kiedy czułyscie jakąś miłość do dziecka z wpadki ?

Gość gość
Tu wszyscy planowali dzieci nikt wpadek nie zaliczył i nikt ci nie odpowie.

Gość gość
Aktualnie jestem w 15tyg. Nieplanowalam. I na początku też nic pierwsze usg nic. W 10 tygodniu jak juz nabralo krztaltu usłyszałam serduszko to ryczalam jak głupia. Teraz jak juz kopie kocham nad wszystko. Mam dwoje starszych dzieci. 3 i rok.

Gość gość
jestem w 12 tygodniu ciąży, z której się bardzo cieszę, bo czekałam na nią bardzo długo, ale nie czuję jakoś żeby mnie miłość zalała, więc wydaje mi się że tym bardziej na tak wczesnym etapie, jak u Ciebie nie ma co panikować, jeszcze przyjdzie czas na miłośc i wszelkie inne uczucia

Gość gość
Z pierwszego USG wyszłam z płaczem i spytałam siebie ,,dlaczego, akurat teraz musiałam wpaść, teraz kiedy z mężem mamy problem w małżeństwie, teraz kiedy nasze dziecko jest jeszcze małe".

Gość gość
Za dwa tygodnie mam drugie USG nawet się nie cieszę.

Gość gość
mam synka, drugiego nie planowałam , na początku strach i obawa, tak ok 8 tyg teraz jestem w 17 tyg i czuje pierwsze ruchy, oboje w tej chiwli cieszymy sę z mężem bo sami nigdy nie zdecydowalibyśmy się na 2 dziecko, ciężkie czasy i ta obawa przed jutrem, mimo że mamy pracę, ale wiem że będzie dobrze ludzie maja więcej dzieci i dają radę, zobaczysz pokochasz tego maluszka

Gość gość
skoro problemy w malzenstwie to bylo sie zabezpieczac

Gość gość
Miałam przerwę między braniem tabletek, więc używaliśmy prezerwatyw i niestety zawiodły.

Gość gość
Mi sie moj synek przysnil , odbylismy powazna rozmowe , powiedzial mi ze wszystko bedzie dobrze i zebym sie nie martwila, od tego snu sie uspokoilam i z kazdym dniem bardziej go kochalam i kocham jak szalona :)

Gość gość
bede miala dziecko nieplanowane ale kochane mimo wszystko, od kad tylko zobaczylam go na usg i uslyszalam serduszko kocham go bezgranicznie. Czasami moze powiem cos przykrego do chlopaka ze lepiej by bylo jakby malego nie bylo, albo ze go nie chce ale to w zlosci, wglebi siebie nie wiem co bym sobie zrobila gdybym go stracila. teraz jestem w 26tc

Gość gość
Chyba jestem jakaś inna. Nie usunelabym dziecka, ale nic do niego nie czuję.

Gość gość
Ja zadaje sobie to samo pytanie co Ty autorko, ale wiem że jak przyzwyczaję się do myśli że znowu będę mamą, zobaczę je na usg i poczuje ruchy to oddam za nie życie.

hmm było to około 10 tc może w 9 tyg jakoś tak, przez pierwsze 8 tyg nie mogłam się z tym pogodzić byłam wściekła, załamana, zrozpaczona miałam myśli żeby się zabić ale te myśli to zawsze miałam więc to szczegół. też tak jak ty miałam małe dziecko (nie z wpadki) drugie miało być za 10 lat... PS najgorszym wrogom nie życzę mieć dzieci pod rząd...