Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znachorka

Właśnie oglądam Trędowatą i jak zwykle liczę na happy end

Polecane posty

Gość znachorka

Uwielbiam te stare polskie filmy nawet te bajkowe jak Trędowata. Piękna muzyka, świetna obsada urok i czar :) Czemu już nikt nie robi takich filmów tylko głupkowate tasiemce z idiotami z łapanki castingowej typu Cichopki i Mroczki, którzy wstają rano w pełnym makijażu i rozmawiają cały dzień o tym kto kogo kocha i kto zdradza? a na ich twarzach tylko ból i żałoba.... ech! dobrz, że chociaż powtórki są.

Gość gość
Nie trafiłaś z tematem tu 99% to debilki i ogladają wszystkie klany, barwy sręścia, m jak kupa i inne suchary, bo takie życiowe te gnioty wg nich :P ale ja też oglądam trędowata jesteśmy w mniejszości

Gość gość
na jedynce

Gość gość
Ja tak mam z Titaniciem :)

Gość gość
Titanickiem*

Gość gość
to fakt nie ma czego oglądac ogólnie w tvp ale wystarczy pogadać na kafe i zobaczyc kto tu siedzi 99,9% to idiotki właśnie ogladaja mydlane opery, jesteśmy w mniejszości dziewczyny :)

Gość gość
Akurat "Tredowata" to wielki kicz :D Ale czego wymagac od kur z ptasim mozdzkiem....takie "arcydziela" je wzruszaja :D No, nic....przezywajcie biedna Stefcie i jej rozterki duchowe, hahahahahaha!!!!

Gość gość
napisała, że to bajki a zachwyca ją sama produkcja i muzyka przede wszystkim bo nawet taki kicz robiono kiedyś ze smakiem, a kury takie jak ty to raczej oglądają ryśka z klanu :P Nikt nie przeżywa rozterek stefci ale zrozum, że kiedyś aktorzy nie wkur/wiali tylko grali z klasą nawet w takim kiczu, dzisiaj banda puszczalskich celebrytek z plastiku zalewa ekrany poza tym spokój prowadzenia kamery i oprawa muzyczna była o niebo lepsza niż dziś