Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co on czuje? Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Wplątałam się w dziwną relacje. Ja w związku z problemami, on w związku bez problemòw. Znamy się z pracy. Zaczęliśmy pisać na facebooku tak bardzo niezobowiązująco. Potem na bardziej osobiste tematy. Po jakimiś czasie spotkanie sam na sam w celu pogadania o moich problemach. Były dwa takie spotkania. W pracy prawie nie gadamy jest nam chyba głupio. .. spotkania są kilkugodzinne, on jest miły ale nic się nie dzieje. Powtarza ze jest moim przyjacielem, że mnie lubi ale tylko tyle. Czy to możliwe, czy istnieje przyjaźń damsko-męska?

Gość gość
istnieje i jest możliwa, jeśli zadna ze stron nie wyobraża/nie czuje niczego więcej.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma przyjaźni damsko-męskiej a wy oboje jesteście nie fair wobec swoich partnerów. I myślę że nie jesteście sobie obojętni..

Gość gość
Ile on ma lat? To on proponuje spotkania? Gdzie się spotykacie. W tajemnicy? Co Ty czujesz? To dość istotne.

Gość gość
No właśnie co ty czujesz? Po co się z nim spotykasz?

Gość gość
Lubię go bardzo. Jest mi bliski. Nie wiem co czuję. Nie chcę nic czuć ani komplikować sobie życia. On ma 27 lat. On zaproponował pierwsze spotkanie drugie ja. Czuje się dziwnie, chyba powinnam to przerwać.poradźcie coś. Zupełnie nie wiem też co on myśli.

Gość gość
Tak spotykamy się w tajemnicy nikt nie wie o tym w pracy ani w domu. A przecież w sumie nie ma nic do ukrycia. Chyba boję się głupich plotek.

Gość gość
Ty liczysz na coś więcej on nie (no może urabia Cię w celu ewentualnego seksu jakby mu się kiedyś problem z związku trafił) czyli jestes przegrana i nie wiem po chilere to ciągniesz, a już spowiadanie mu sie z problemów w swoim zwiazku to czysty idiotyzm

Gość gość
żaden facet nie spędza czasu z nic nie znaczącą dziewczyną. Może chodzi o sex, moźe coś czuje, podobasz mu się lub coś więcej. Wszystkozależy w jaki sposób z tobą gada, dotyka itd

Gość gość
Jest bardzo miły, mówił że mnie bardzo lubi, że zależy mu na moim szczęściu, że jest moim przyjacielem. Ale nigdy nic nie robi, nie dotyka Po prostu siedzimy i gadamy

Gość gość
Szkoda że nie jest taki miły dla swojej partnerki którą oszukuje.

Gość gość
Nie wyobrażaj sobie za dużo. On jest tylko miły i pomocny. Mój mężczyzna też jest taki miły i już dwa razy musiał uświadamiać,że nie jest niczym więcej zainteresowany.

Gość gość
Jest mozliwa przyjaźń damsko-męska na tym zepsutym świecie. Ale jeśli to przyjaźń, to powinni o tym wiedzieć Wasi partnerzy, żeby wszystko było jasne i jawne. Jak postanowice ujawnić Waszą relację, to wtedy może coś się wyjaśni - jak on Ciebie traktuje i postrzega.

Gość gość
Rozmawialiśmy o tym. On nie powie jej o naszych rozmowach.Powiedział ze bylaby awantura i ona tego nie zaakceptuje. Wrecz powiedzial że ona nieznosi ładnych dziewczyn i jest mega zazdrosna. Ja w sumie mogła bym powiedzieć...Myślę że chciałby go poznac i trochę wypytywał ale nie jest o mnie bardzo zazdrosny...

Gość gość
Bardzo zastanawia mnie co on myśli i czy jest szczery wobec mnie. Jestem dość nieśmiała i wielkiego doswiadczenia w relacjach damsko- meskich nie mam.

Gość gość
Nie jest szczery nie wkrecaj się. Jakby był toby swojej powiedział. Albo rzucił ją i wziął się zaciebie. On testuje. Pociesza i chce przelecieć lub co gorsza tylko rozkochac i rzucić bez slowa bo on się tylko przyjaźni. Może ego chce sobie dzięki tobie podnieść. Są i tacy niestety :-(

Gość gość
Dziewczyno on się tobą bawi, obudz się! Nie daj się bo bedziesz czuła dlugo niesmak do samej siebie. Zerwij z nim kontakt to nie ma sensu.

Gość gość
No wlasnie prześladuje mnie myśl ze on się bawi :-( napisał dziś do mnie miłą wiadomosc jak się mam czy lepiej...jest aż przesadnie miły no ale może ma taki sposób bycia. Nie wiem. Znam go od 5 miesięcy dopiero. Nie chce juz o nim myśleć :-(

Gość gość
Ty coś poczułas do niego kiedy cię tak pocieszał i on też skoro cię pocieszał :-) oboje się boicie dlatego on nic nie robi. Gdyby chcialby cie przelecieć nie czekałby długo.

Gość gość
Nie ma przyjaźni damsko-męskiej!!!

Gość gość
Też uważam że nie ma.

Gość gość
On czuje że na niego lecisz dziewczynko :-)

Gość gość
Jest nieśmiały :-)

Gość gość
Up

Gość gość
Ty coś do niego masz, on do Ciebie - nie. Jedyna rada - porozmawiać szczerze, choć to pewnie trudne. Ale faceci nie są skomplikowani, gdy są zainteresowani, zazwyczaj działają.

Gość gość
Rozmowy nie radze ci probowac. Jesli sie tylko bawi napykasz sobie biedy. On to wykorzysta.rozpowie wszystkim. Nie ryzukuj. Ja bym to zostawiła. Jak by nie bylo szczery nie jest.

Gość gość
Powiedz mu a jeśli on nic do ciebie nie ma to zerwij natychmiast kontakt. Odejdź z pracy, zrób wszystko aby zapomnieć. Poboli i przestanie.a tak meczysz się w swojej niepewności.