Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIm jestem nie ateistka nie inna więc?

Polecane posty

Gość gość
jakie prowo? po prostu "nie zabijaj" interpretuje trochę szerzej niż większość ludzi.

gość dziś oho, teraz będziesz na siłę wartościować, aby pokazać, ze to co sobie odrzucasz, bo ci nie pasuje, nie jest wcale ważne usmiech.gif nie wiem czy wiesz, ale małżeństwo to ważny sakrament (a ty nie dość że tego nie uznajesz to w ogóle nie szanujesz) a nie-monogamia to rozpusta no i "nie cudzołóż" też zamierzasz lekko złamać usmiech.gif \x x czyli Twoim zdaniem to jest np. ważniejsze dla tej religii niż tajemnica zmartwychwstania?;) dokształć się.

Gość gość
Jeszcze raz żadna PROWOKACJA ! To moje osobiste zdanie nie ważne jak brzmi jak odebraliście napisałam co czuję.

Gość gość
to ty napisałaś a 10 przykazań nie jest ważnych?

Gość gość
akurat każde przykazanie jest tak samo ważne twoje subiektywne wartościowanie nikogo nie interesuje jakiś morderca też może zabić kogoś i powiedzieć, ze nie uznaje piątego przykazania idąc tym torem

Gość gość
Faktycznie przykazania są ważne i myślicie że to dał Bóg a nie napisał człowiek?Jeśli posiadacie w domu biblię to sobie sprawdźcie na tej samej stronie gdzie są przykazania poniżej jest o mordowaniu ludzi.Ludziska aleś wy głupie wierzyć w takie pierdoły ktoś to wymyślił i taką kasę z tego drze że głowa mała.A myślicie że człowiek żeby być dobrym mieć jakieś normy moralne żeby wiedzieć co jest dobre a co złe potrzebuje jakichś przykazań.Odpowiedzcie sobie na pytanie czy gdyby przykazania jutro zniknęły to byście kradli,zabijali i gwałcili?