Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wy to robicie?? Problem z toaletą w pracy..

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam w sumie niezbyt wielki, ale irytujacy problem - pracuje w niewielkim butiku (właściwie prawie kiosku) w centrum handlowym. Siedzę tam sama, więc przy każdym wyjściu muszę pozamykać cały sklep - niby nie jest to nic wielkiego, ale wkurza mnie to bo z 4-5 razy dziennie to robię, co 2 godz MUSZĘ do kibelka ;) Zauważyłam że kilka sąsiadek z pasażu spokojnie wytrzymują te kilka godzin więcej, jedna jest w stanie nawet spędzić całe 10h o_O bez wizyty w wc. Też tak bym chciała... Są tu jakieś długodystansowe? Jak wy to robicie? ;D czy to ja mam słabą silną wole ;) czy faktycznie bez problemu wytrzymujecie w pracy tyle godzin? ;p te ciągłe wychodzenie powoli doprowadza mnie do szału, poradźcie coś dziewczyny...

Gość gość
Ja mam tak samo jak ty wiec sie nie martw. Moczu tez trzymać nie mozna, pęcherz mieści ok 500 ml.

Gość gość
jeśli piję to muszę tak jak ty latać co 2h. Ale jeśli nic nie piję to mogę nawet cały dzień nie iść do toalety. Może spróbuj nie pic w pracy :P?

Gość gość
Mniej piją pewnie, ja tak robiłam w czasie podróży ale nie warto. Nerki ucierpią tylko na tym i całe nasze zdrowie. Ta co siedzi po 10h to chyba z pampersem, albo leje do butelki :D

Gość gość
Nie martwię się, zawsze sądziłam że to ja jestem ta normalna ;D ale jednak niektórym się udaje, jak one to robią?? wizja rzadszego chodzenia do kibelka jest nazbyt kusząca, chętnie dowiedziałabym się tych czarów... ;)

Gość gość
raczej na odwrót broken :D trzymanie pełnego pęcherza w młodości (co jest niezdrowe dla nerek) wzmacnia mięśnie a tym samym zapobiega nietrzymaniu moczu na starość ;) a więc coś za coś :P

Gość kjkjkjkjkj
w pracy chodze co ok 2 godz. pije i ide i tak w kolko. chyba tak musi byc. nie odwazylabym sie nie pic

jak nic nie pijesz to wytrzymasz, może nie 10 h, ale długo. ale to boli, przynajmniej mnie:O opcja z butelkami jest bardziej prawdopodobna:-P

Gość gość
ja moge spokojnie wytrzymac 5 godzin o ile nic w tym czasie nie piję. Chyba za duzo pijesz po prostu

Gość gość
lol ja mam czasem dni kiedy piję więcej a dni kiedy nie piję wcale i nigdy mnie pęcherz od tego nie bolał. broken chyba lepiej się przebadaj co? Jeśli pęcherz boli przy niewielkiej ilości płynów to znaczy że w osoczu musi być wysokie stężenie substancji którego go podrażniają a to nie jest normalne zjawisko.

Gość gość
jeśli wszyscy twoi znajomi tak mają to znaczy że fajna infekcja panuje w twoim gronie ;)

Gość Jonasz Kozia Dupa
A po co chodzić do ubikacji nie lepiej się zesrać w majty wtedy jest fajnie ciepło a jak pójdzie po kalesonach to wtedy mówi się trudno

Gość gość
Broken jest glupia i inna wiec nic dziwnego

jeśli wszyscy twoi znajomi tak mają to znaczy że fajna infekcja panuje w twoim gronie oczko.gif x no k***a urolog:D

Gość gość
a co jeśli :D?

Gość gość
Chyba tak dużo to aż nie piję ;) Rano jedna herbatka a w ciągu dnia popijam sobie wodę, zwykle półlitrowa butelka po pracy ląduje w koszu. Nie jestem wielbłądem żeby w ogóle unikać płynów ;D

Gość gość
ps. poza tym mogę być równie dobrze farmaceutką, położną, pielęgniarką czy chociażby pracownikiem firmy farmaceutycznej by znać objawy chorób układu wydalniczego :P nie tylko na lekarskim tego uczą więc prawdopodobieństwo trafienia tutaj na kogoś kto zna się na temacie jak duże ;)

ps. poza tym mogę być równie dobrze farmaceutką, położną, pielęgniarką czy chociażby pracownikiem firmy farmaceutycznej by znać objawy chorób układu wydalniczego jezyk.gif nie tylko na lekarskim tego uczą więc prawdopodobieństwo trafienia tutaj na kogoś kto zna się na temacie jak duże oczko.gif x ja też mogę być tymi ludźmi :classic_cool:

Gość gość
a w pracy jesz owoce? one zawierają dużo wody.

Gość gość
niestety broken ale jesteś tu za długo i każdy wie że nie jesteś z tej branży :D

niestety broken ale jesteś tu za długo i każdy wie że nie jesteś z tej branży smiech.gif x a pod innymi moimi nickami "wiecie", że jestem tym a tym, więc różnie z tą wiedzą, prawda, pysiu?;)

Gość gość 222
autorko! mam ten sam problem, ale ja chodze jeszcze częściej pracuję w sądzie i niestety jak jestem na sali (jako protokolant) i jak jest mega poslizg w sprawach to muszę siedzieć i nie ma pójścia do toalety. Ale od kiedy zaczęłam brac Urinal Intensiv (1 tabletka rano) to przestałam tak biegac do toalety. Spróbuj, naprawę polecam!

Gość gość
każdy tu zna wszystkie twoje pseudonimy i sama dobrze o tym wiesz ;) a teraz spadam bo obrzydzają mnie "łepki" które piszą "pysiu" fuj :P

każdy tu zna wszystkie twoje pseudonimy i sama dobrze o tym wiesz oczko.gif x nigdzie tu nie pisałam, jeśli wiedzę z urologii też masz "zasłyszaną u sąsiadki" to powodzenia. co jest złego w pysiu, pysio? mordko? karaluszku mój?

Gość gość
Nic dziwnego broken ze jestes no lifem. Nikt normalny nie bylby w stanie z toba wytrzymac i prowadzic jakakolwiek dyskusje.

Gość gość
broken kto cie utrzymuje, nie wstyd ci?

Nic dziwnego broken ze jestes no lifem. Nikt normalny nie bylby w stanie z toba wytrzymac i prowadzic jakakolwiek dyskusje. x oho, położna ma focha :classic_cool: