Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka wodnaaaaaa

Tęsknię za niedojrzałym dupkiem

Polecane posty

Gość lilka wodnaaaaaa

Niedojrzaly egoista, ktory nigdy na mnie nie zaslugiwal. Nie miałam wyboru, musiałam z nim zerwać po tym, jak okazalo sie, jakim jest dupkiem. A właściwie był to jedyny sluszny wybór. A tym razem miało być tak pieknie. Nie wyobrażam sobie z nim być. A mimo to tęsknię za nim.

Gość lilka wodnaaaaas
Jak o nim zapomniec? To niewlasciwy facet a mimo to tesknie i mysle o nim :-(

Gość gość
Po roku? ?? A nie da się szybciej? Najmlodsza już nie jestem.....

Gość lilka wodnaaaaaa
Taaaaaaak, wiem :-( Niedawno uswiadomilam sobie, ze jestem niestety potwierdzeniem tej reguly, ze kobiety wybieraja drani... :-( A zawsze myslalam, ze chcę porządnego faceta. Z jakichs powodów wszystkie moje związki byly z dupkami :-( w takich się zakochuje :-(

Gość gośćprzemek
Znajdź sobie innego dupka.

Gość lilka wodnaaaaaa
Z tym akurat nie mialabym problemu... co chwilę ktoś mnie zaczepia. Ale nie umiem o nim zapomnieć

Gość gośćprzemek
Jak choć chwilę czasu poświęcisz komuś innemu to może zapomnisz. Przynajmniej spróbuj! Zrób selekcję i wybierz najlepszego.(najgorszego)

Gość gość
to jak faceci polscy traktuja kobiety to wstyd ale wiekszy jeszcze wstyd ze te c**y mysla ze to raj na ziemi bo facet jej penisa pozwolil possac w zamian za gowniane slowa 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
ja tez nie moge zapomniiec

Gość gość
Wiesz co normalne. Też sie kiedyś zakochałam w nieodpowiedzialnym dupku ale sie z nim nie wiązałam. NIe mogłam spać przez kolesia, analizowałam jego słowa, do dzisiaj mimo że mineło parę lat sprawdzam co u niego na fejsie. Uważam że to normalne że tęsknisz za kolesiem : tego nie zmienisz , ale zastanów się może czym ci on imponował, może miał to czego ci brakuje np był otwarty na ludzii, był hednistą a ty żyjesz tylko obowiązkamii,potrafił być sobą, nie wstydził się zachować jak idiota, mówił co myślał i żył jak chciał cokolwiek i nad tym po popracuj. Czasamii najmocniej zakochujemy się w ludziach którzy mają upragnione przez nas cechy, żyją tak jak my się boimy. Uważam jednak że z niedojrzała osobą najlepiej jest się nie wiązać - tylko się poranicie. Ale może tobię brakuję niedojrzałości w sobię, zabiłaś w sobię radość, entuzjazm, to dziecko i stałaś się panią rozsądną, kierującą się mózgiem za wszelką cenę?