Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 22

Brak szczęscia w miłości.

Polecane posty

Gość student 22

Witam drogie Panie, trafiłem na Wasze forum aby poszukać odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie czemu nie mam szczęścia do przedstawicielek płc***ięknej. Krótko o sobie student 3 roku 22 lata, 0 kobiet w życiu, o życiu erotycznym nie wspominając. Zdaje sobie sprawe że Cristiano Ronaldo to nie jestem ale też tragedii nie ma (chyba:)) Wysoki 185cm,szczupły, inteligentny z wieloma zainteresowaniami sport, geografia, jezyki obce ( znam angielski i hiszpański na poziomie komunikatywnym planuje nauke włoskiego) jestem raczej facetem spokojnym bez nałogów (czasami piwko do meczu lub jak jest okazja). Teraz wiecej o relacjach damsko - męskich. One są na dobrym poziomie dogaduje sie bez problemu z wszystkimi, jestem trochę nieśmiały ( nie myślcie że boje sie ludzi) jednak dla wszystkich Pań jestem "dobrym znajomym" zapraszałem wiele kobiet na kawe, na spacer jednak kończyło się to zawsze na 3 sposoby ( nie dzięki, mam chłopaka, dzięki za zaproszenie ale nic z tego nie będzie) nie chodzę na imprezy raczej wieczory spędzam ze znajomymi lub oglądając filmy. Pewnie nie jedna z Was pomyśli, że chłopak naoglądał sie filmów i teraz szuka nie wiadomo czego, ale tak nie jest dla mnie liczy się naturalność i inteligencja ( nie taka książkowa tylko życiowa) trochę robi mi się smutno kiedy widzę że wszyscy wokół mnie są w długoletnich związkach lub się zaręczają a ja nawet nie byłem w związku. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć i co robić, mam nadzieję, że w jakiś sposób pomożecie mi lub chociaż dacie rade co robić.

Gość gość
musisz walić gruchę i być dobrej mysli, czasem nawet frajer z babskiego forum ma szczęście

Gość gość
zaraz tutaj rzuca sie na ciebie haha:) bedzie taka wojna ze skasuja szybko temat hahahaah

Gość gość
nie spotkałeś tej jedynej, albo inaczej, ona nie spotkała ciebie :P

Gość gość
oooo juz sie zaczyna hahahhaha

Gość student 22
ależ ja walę gruchę i to często i co to daje jak dziewczyny wolą ostrych facetów a nie takie c***y jak ja

Gość gość
onanizuje się namiętnie na serialu moda na sukces i plebania,jednak chciałbym swój pierwszy raz przeżyć z dziewczyna z klanu