Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny i leniwy

Nie jestem piękny, ale nie zamierzam być frajerem nadrabiającym zaradnością

Polecane posty

Gość Przeciętny i leniwy

Wolę pracować w biurze od poniedziałku do piątku po 8 godzin i w weekendy pić. Nie będę zostawał harującym po 12 godzin 6 dni w tygodniu pracownikiem fizycznym, by imponować kobietom pieniędzmi. Mam gdzieś przedsiębiorczość. Poza tym jak kobieta wiąże się z mało atrakcyjnym fizycznie facetem z powodu jego zaradności, to jest to zwykłe kalkulowanie na zimno i ona nigdy nie będzie czuła do niego takiej chemii, jak do przystojniaka i nigdy z takim facetem nie pójdzie do łóżka tak szybko, jak z pięknisiem z modnego klubu.

Gość gość
a i tak nim jesteś :P

Gość Przeciętny i leniwy
Frajerem byłbym, jakbym zrobił kurs spawacz i harował ponad swoje siły, by imponować pięknym kobietom. A tak to moje życie to rock'n'roll. Jestem wiecznym rockersem i wesoło mi jest. Matki natury się nie oszuka. Jakbym się zabrał do roboty, to nie sprawiłoby to, że stałbym się atrakcyjniejszy fizycznie. Wręcz przeciwnie - mógłbym wyglądać starzej i sprawiać wrażenie kogoś zniszczone i spracowanego.

Gość Przeciętny i leniwy
Mam mentalność rockersa starej daty, który żyje muzyką i dla którego szczytem ambicji jest zarobienie na skórzaną kurtkę.

Gość gość
Co z ciebie za rockers jeśli jeszcze nie masz skórzanej kurtki?! Myślę, że stare wytarte jeansy masz :-)

Gość gość
tak tak

Gość Przeciętny i leniwy
Mam już tą kurtkę. :)

Gość Przeciętny i leniwy
Tak, czy inaczej ani nie jestem piękny ani bogaty.

Gość gość
nie każdy musi być ambitny - jak nie masz jakiś wyższych celów i marzeń to trudno.

Gość Przeciętny i leniwy
Moje marzenia to zobaczeniu jeszcze wielu koncertów. ;)

Gość zaradnosc zyciowa
jest przereklamowana i nudna

Gość ciezka praca zwykle
postarza i wyniszcza

Gość gość
to nie bądź frajerkiem wg twojego mniemania, ale nie oczekuj, ze jakas dlugowlosa blond d**eeeczka dziewica cie zechce xD

Gość Przeciętny i leniwy
I tak by piękna dziewica mnie nie chciała, jakbym był zaradny. Chciałaby co najwyżej moje pieniądze.

Gość zapamietajcie to faceci
wyglad sie liczy. jak jestescie brzydcy, ale bogaci, to kobiety chca waszych pieniedzy.

Gość gość
Ale laski właśnie chcą takich przeciętnych i leniwych, ile to moich koleżanek ma takich facetów, one tyrają, a oni siedzą przed tv z piwskiem w ręku lub z kumplami na ławce przed blokiem.

Gość gość
Autorze :) Bądź sobą i tyle.

Gość gość
Idź w p**du chłopie

Gość Przeciętny i leniwy
Będąc sobą jestem dla kobiet nikim. :)

Gość gość
prawik zaloze sie

Gość jestem tu tylko na chwileczke
1)" Nie będę zostawał harującym po 12 godzin 6 dni w tygodniu pracownikiem fizycznym, by imponować kobietom pieniędzmi." 2)"I tak by piękna dziewica mnie nie chciała, jakbym był zaradny. Chciałaby co najwyżej moje pieniądze." xxxxxx 1) Nie trzeba być robolem fizycznym harującym po 12 godzin, żeby mieć pieniądze. Wystarczyło iść na dobre studia i być dobrym w swojej profesji, żeby mieć dobre pieniądze. 2) Tak samo piękna kobieta może powiedzieć, że nie chcesz jej tylko jej wyglądu. Bo nie chciałbyś tej samej kobiety gdyby była szpetna.

bycie zaradnym polega bardziej na tym,ze np. przy niewielkim wkladzie Twej pracy, bedziesz miec duuuzo wiecej zarobku - ale najpierw oczywiscie,ze trzeba troche poharowac - potem na Ciebie beda pracowac inni. Jak masz glowe na karku i szacunek do pracy drugiego czlowieka, bo jedno z drugim akurat jest mocno powiazane

a z reszta, po co sie produkuje, skoro i tak prezentujesz podejscie do zwiazaku poprzez pryzmat kasy. W zwiazku chodzi o uczucia , zrozumienie itd a nie jakis wyglad czy kasa - co to wogole by mialo byc? bo na dluzsza mete niewiele. Zaradni ludzie zawsze sobie poradza - spokojnie mozna znalezc zwiazek oparty na milosci

Gość Przeciętny i leniwy
Nie skończyłem dobrego kierunku studiów, a mam już swoje lata. Jako pracownik biurowy nie zostanę krezusem.

Gość gość
autorze , ty mi wisisz jak jądra mojego faceta w rozporku :) czy bedziesz frajerem czy jesteś mnie to najwiecej obchodzi

Gość gość
właściwe o co ci chodzi autorze i co miałeś na celu zakładając ten temat ? Chcesz być pracownikiem biurowym za minimalną krajową ? - spoko . Ktoś cie zatrzymuje ? A i kobiet samotnych nie brakuje więc jakaś cie pokocha...ale nie licz na związek z kobietą z dobrym wykształceniem i w dodatku piękną bo te wolą równych im facetów.