Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydaje mi się że matka nie jest moją prawdziwą matką

Polecane posty

Gość gość

więc tak jak w temacie mam wątpliwości że jest ona moją prawdziwą matką po 1. czuję że mnie nie za bardzo kocha 2. nie jestem do niej podobna 3. nie ma zdjęć jak była w ciąży a dużo jest moich i rodziców no i drugi problem bo wydaje mi się że ojciec jest mój w gimnazjum jak miałam o genetyce to było że jak rodzice umieją zrobić język w rólkę to dziecko też musi a ja nie umiała rodzice tak ale próbowałam i się jakby nauczyłam jak myślicie jest moją matką?

Gość milosnikgownianychtematow
Popros mame zeby nasrala do kubka ty tez nasraj tylko do innego sprobuj jak smakuje twoje gowno potem mamy jesli podobnie to jest jesli nie to znaczy ze jestes adoptowana

Gość Palikarp
tak naprawdę to urodziła mnie Ciotka, ponieważ Matka wtedy robiła pranie, więc rozumiem Twój problem !

Gość gość
tez tak mialam i okoazalo sie ze jestem adoptowana . jesli jestes pelnoletnia idz do USC i popros o calkowity akt urodzenia . tam masz prawde jesli jestes adoptowana to masz nazwisko i adres matki biologicznej . buzka

Gość gość
w sumie jak byłam mała to matka mi mówiła jak pokazywała zdjęci ślubne że miała mnie w brzuszku więc może jest moja ojciec jest na 100% mój za bardzo jestem do niego podobna a sumie mam też chorobę taką jak matka czyli jakby takie obciążenie genetyczne

Gość gość
głupia jesteś...