Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką zupę jutro ugotować?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam juz pomysłów. Ogórkowa, rosól, pomidorowa, krupnik, brokułowa mamy juz dosc. Jaką zrobić zeby i 1,5 roczne dziecko zjadlo? Mialabym ochote na grzybową, ale ze wzgledu na dziecko odpada

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
??????///

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a kalafiorową robiłaś ? Ja nie robię, mąż nie lubi, ale ja bardzo i jest taka łagodna. Moja teściowa lubi zupę na serkach topionych z mieszankami warzywnymi gotowymi np. z Biedronki z brukselką, ale ja mam opory, bo te serki topione to chemia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
porowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no grzybowa dla dziecka to nie, ale pieczarkowa ? Pieczarki na pewno nie zaszkodzą, najlepsza pieczarkowa jest z makaronem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to moze na ta pieczarkową sie skusze. Kalafiorowa z koperkiem lubimy,ale tez ostatnio była:) Kremu z groszku jeszcze nie robilami nie wiem czy towarzystwo zje:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
te z serkami topionymi odpadaja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Barszcz czerwony zabielany,zurek albo koperkowa. Pieczarki to sama chemia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
1,5 roczne dziecko może jeść już prawie wszystko. A zup masz setki do wykorzystania, każdą dodatkowo można na różne sposoby doprawić i na bazie tego samego wychodzi zupełnie inny smak: - z cukinii - z dyni - z groszku (teraz to z mrożonego) - krem z ziemniaków - minestrone - różne azjatyckie - różne gulaszowe - kukurydziana - szpinakowa - zupy rybne (ucha, bouillabaisse...) - ze strączkowych (polecam soczewicę) - z topinambura - marchewkowa - krem z buraczków - z kasztanów... itp. itd. Zup jest tyle, że można jeść dzień w dzień i cały rok żadnej nie powtórzyć :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zrób dyniowa. Jest pyszna i zdrowa. Tylko najlepiej z dyni pizmowej, która upiecz w piekarniku, pózniej zmiksuj, dolej bulionu lub wody , przypraw solą i przyprawa korzenna i posyp przyprazonymi pestakami słonecznika /lub dyni. Na koniec łyka jogurtu naturalnego. mmmmmm moja ulubiona zupa jesienna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×