Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć szwagrowi,że marzę o tym by mnie zerznął.

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat,nie jestem cnotką,miałam kilku chłopaków z którymi się bzykałam. Zawsze zazdrościłam siostrze chłopaka,teraz chłopak stał się jej mężem a ja go pożądam i marzę o nim. Oni chodzili ze sobą 3 lata a latem wzięli ślub i rodzice oddali im piętro domu . Widzę go codziennie wiele razy i ciągle mam mokro w majtkach na jego widok.Mają oboje po 28 lat ,myślą i mówią o dziecku,ciągle się bzykają,w każdej sposobnej chwili a w weekend jak wrócą z pubu,to chyba do rana raz za razem. Czasami ich podsłuchuję lub podglądam. Widziałam jak siostra mu ciągnie i jak ją posuwa w różnych pozycjach. Wiem,że szwagier ma dużego,bo słyszałam jak siostra szeptała "tylko nie do końca,boli mnie wtedy " albo "uważaj,bo mnie rozerwiesz". A ja chcę tego jego dużego i grubego,tylko jak mu to powiedzieć? Czekać na okazję i tak wprost,że chcę żeby mnie zerżnął? Nie mam oporów poderwać go na kilka numerków siostrze ,tylko kilka razy,nie na zawsze. Nie chcę być nachalna,niech on mnie zaczepi. Chyba,że już nie wytrzymam.

mi tez sie podoba mój szwagier... ale tak to bym mu nie powiedziała xd zresztą ja to w każdym sie tak potrafię zauroczyć, a wręcz zakochać

Gość gość
Powiedz że masz chcicie Wypnij mu tyłek i niech cie ostro zerznie i zaleje skoro tego chcesz.

Gość gość
konkretna patologia

Gość gość
Dupku,jaka patologia?Życia nie znasz. Z siostrą i z chłopakiem mieszkaliśmy razem na stancji w czasie studiów i to był nasz wspólny chłopak,dzieliliśmy się nim. Albo spaliśmy razem,trochę się pieszcząc albo jedna szła do drugiego pokoju spać a druga z nim miała upojną noc. Na ostatnim roku siostra zaszła w ciążę,razem jej pomagaliśmy żeby dokończyła studia i się obroniła,potem oni się pobrali i są szczęśliwą rodziną.Siostra urodziła córeczkę,moja chrzestnica ma już 6 lat i ma już dwuletniego braciszka. Ja mimo 30 na karku nie śpieszę się.Jak do nich przyjeżdżam,to czasami sypiam ze szwagrem i nie robimy z tego żadnego ambarasu.Trochę tolerancji dupku.

Gość gość
Z ojcem też śpisz dewiantko? Albo z matką? Patola konkretna!

Gość gość
Zwal sobie konia dewocie i idź spać.

Gość gość
I syf na c***e hahaha

Gość Wytresuję Ciebie
Czy jest szansa, że mają ochotę na trójkąt?

Gość gość
patologia jak wyżej ktos napisal....a autorka totalna szmata skoro chce chłopaka siostry myśli sie głowa a nie c**a.......

Gość gość
Chcica to chcica,seks to seks,żadne obrażanie nie ma nic do tego. Nie jestem dzierlatką,mąż za granicą a szwagier(mąż siostry)pod bokiem i wolę z nim,bo znam i jest atrakcyjny niż z obcym. Ani ja ani on nie piśniemy słówka a od roku kochamy się kilka razy w miesiącu.

Gość gość
jakie słowo by do Ciebie pasowało ..... szmata i taka prawda czy chcesz czy nie nie jesteś warta nikogo

Gość gość
Totalne zezwierzecenie. Jak psy-niewazne jaka dziura,zeby tylko wsadzic.

Gość gość
Z bratem mówimy o sobie,że jesteśmy szwagrami ,bo pukamy tą samą dziewczynę,nie dwóch na raz,ale tą samą.

Gość kubek ciepłej kawy
Cóż, wpis autorki tematu rzeczywiście śmierdzi potężnie patologią. Dziwny jest ten świat :O

Gość gość
Do gościa z 14.57 To chyba też powiem do brata szwagier,bo odziedziczyłem po nim dziewczynę.Chodzili ze sobą pół roku,kilka razy było bara-bara,ale się rozstali a ja jestem z nią półtora roku i jest ok, dogadujemy się w łóżku i poza nim.

Gość gość
Fajna rodzinka...

Gość gość
Czemu się dziwisz?Życie. Brat rozszedł się z żoną,nie wyszło im. A ja z moją ex-bratową jesteśmy razem już 5 lat,bez ślubu,na kocią łapę i dobrze nam. Brat u nas bywa,płaci alimenty na córkę,która z nami mieszka, nie jesteśmy może w lux stosunkach ale wojny nie ma, taka oschła tolerancja.

Gość gość
hahaha moda na sukces, kazdy z kazdym, patola ze hej

Gość gość 157
Na twoim miejscu daj sobie spokój ze swoim szwagrem. Nic ci to dobrego nie przyniesie a wręcz odwrotnie zaszkodzi. Najlepiej znajdź sobie faceta i z nim uprawiaj sex.

Gość gość
widać ze tu każdy z każdym .... Patologia moda na sukces w polskich realjach ... Byle dymc.. Ale co napisać chyba tlk to ze nie ma ludzi normalnych są tlk zle przebadani a ten temat to tlk potwierdza .....

Gość gość
Hahaha,masz rację,jestem właśnie taki źle przebadany ale nie zmienia to faktu,że moje obydwie bratowe dymam kiedy chcę. Jedną zbajerowałem już dawno a drugą w te wakacje. Mam ochotę to dzwonię a już ich głowa w tym by wyskoczyć z domu do mnie.Obciągają ,nadstawiają dupki i cipki,uwielbiają seks ze mną,klaps w tyłek i do następnego razu.

Gość gość
co napisać są ....puste i tyle a Ty bez honoru

Gość gość
super gosciu, to teraz czas na matke i ewentualnie siostre, niech wszystko zostanie w rodzinie :D

Gość gość
Na miejscu siostry bym cie upośledzila kwasem na całe zycie.

Gość gość
Powiedz mu ze masz chcice i natychmiast wypnij tylek w jego strone

Gość gość
...a on,tez szwagier ma brata?Moze bys mu tez nadstawila?Moze tez zerzniesz jego ojca?Nie jest czasem seksowny?Pozniej matke mozesz tez wyhaczyc?No i na koncu moze tez przyjsc kolej na dziadzie.A co-niech ma na stare lata.Nastepna taka okazja moze mu sie nie nadazyc...Jak by ci bylo malo to rozejrzyj sie za sasiadami ich wszystkich.Napewno znajdzie sie wielu godnych nadstawienia tylka...

Gość gość
przelec cala rodzinę potem okolice .... Niech wiedza ze myśleć nie umiesz głowa tlk tym co masz pomiędzy pusty jesteś tak samo jak autorka lub te bratowe z drzewa spadłaś pewnie...

Gość gość
Ale wszyscy świętojebliwi tu zaglądają! Nikt nie bzyknął kuzynki,bratowej czy szwagierki? Pewnie byście chcieli tylko odwagi brak lub nie staje wam. Ślinka cieknie lecz strach ,bo pedalskie klechy bzdur we łby wam nakładli.

Gość gość
kolejny lewacki patol chce wmowic ze to normalne, gdzie sie rodza tacy wynaturzency